Sannes Familiecamping – Anmeldelse

Sannes Familiecamping – Anmeldelse

juli 29, 2021 0 Af Helle Jensen

I flere år har vi snakket om at besøge Bornholm og hver gang er Sannes Familiecamping nævnt som et oplagt sted at overnatte. Humøret var dermed højt da opholdet var booket – For ved tidligere overvejelser om et besøg hos Sannes Familiecamping har vi fundet ud af at det kræver at man er hurtigt ude for at kunne booke en god plads.

Når vi booker plads på campingpladser er det altid vigtigt for os at booke en campingplads med aktiviteter for børnene og en god placering på pladsen, da dette kan betyde forskellen på hvordan ferien opleves. Derfor valgte vi at booke en A-plads inkl. strøm til vores telt hos Sannes Familiecamping – Se budget længere nede i artiklen.

Med bilen pakket, tagboksen lukket og 2 spændte børn (5 og 8 år) på bagsædet, var vi klar til at køre mod Danmarks østligste punkt – Bornholm 🙂


Der er mange gode campingpladser i Danmark – Se liste med de 20 bedste campingpladser i Danmark


Transport til Bornholm

Med bopæl i Jylland kræver det dog en del planlægning at tage turen til den del af Danmark der ligger allermest østpå. Vi valgte at tage turen over Sverige og sejle fra Ystad, da dette var den hurtigste vej. Det betød dog også at vi skulle passere 2 betalingsbroer og booke færge fra Ystad. Turen virker dog på ingen måde lang og sejlturen fra Ystad gennemføres på kun lidt over en times sejlads. Transporten er dermed ingen undskyldning ifht. at køre sydpå på ferie. (🚙+⛴=✔️)

Spar penge

Når turen til Bornholm skal planlægges er det vigtigt at være opmærksom på at der kan spares penge på både broer og færge.

 • Storebæltsbroen
  Her kan der spares penge ved at tilmelde nummerplade eller anskaffe Brobizz.
  Det er gratis at tilmelde nummerpladen.
 • Øresundsbroen
  Her kan der spares penge ved at købe 1 års medlemsskab, som giver halv pris på overfarten.
  Medlemskabet koster 320 kroner for et år.
 • Færge
  Ved at rejse på en hverdag kan der være mange penge at spare, da priserne i weekenderne kan være mere end dobbelt så høje, som på hverdage.

Læs mere om ferietrafik her

Pladsen på Sannes familiecamping

Sannes Familiecamping er en 5-stjernet campingplads på det nordlige Bornholm i kort afstand fra Gudhjem. Campingpladsen ligger i super fine omgivelser, med klipper, skøn natur og lige ud til østersøen. 🏖

Da pladsen ligger på en skråning ned mod vandet, betyder det at de fleste pladser til campingvogne og til telt ligger med hel eller delvis udsigt over vandet. Det giver en fornemmelse af at være helt tæt på vandet lige meget hvor man opholder sig på pladsen – Det er unikt og enormt lækkert!

Pladserne på campingpladsen er meget små, hvilket for nogle kan give lidt udfordringer. Specielt teltpladserne er meget varierende i størrelserne. Men de små pladser opvejes af den velholdte plads, de skønne omgivelser og det venlige personale.

Pladsen er indrettet så reception, butik, udendørs badeland, minigolf, legeplads, køkken m.m. ligger nogenlunde centralt. Disse faciliteter fungerer super godt, da det betyder at selv mindre børn kan finde rundt på pladsen og aldrig er langt væk fra forældrene. Det er også her hovedindgangen til campingpladsen ligger. Her fører en asfalteret vej ind til campingpladsen og videre igennem de centrale dele af pladsen.

Toilet, køkken og bade-faciliteter er generelt i god stand og der er sjældent lang kø. 🚽
Efter at de nye ejere overtog Sannes Familiecamping i 2018 har der været fokus på at opgradere netop disse faciliteter, således er der nu både opgraderede toiletter, hundebad m.m.

Aktiviteter på Sannes familiecamping

 • Legeplads
 • Udendørs Badeland
 • Legerum
 • Fodboldbane
 • Hoppepude
 • Adventure Mini Golf

Adventure Minigolf

Adventure Minigolf på Sannes Familie Camping (Foto: Ferieogborn.dk)
Adventure Minigolf på Sannes Familie Camping (Foto: Ferieogborn.dk)

Adventure Minigolf er en flot anlagt minigolfbane, som i den grad indbyder til en familiedyst på ferien. Minigolfbanen er godt lavet med granit, vand og beplantning, som giver en fornemmelse af at stå på en professionel bane. De 18 huller som banen tilbyder varierer i sværhedsgrad, som gør at hele familien kan deltage i det underholdende spil. I vores familie er minigolf en årlig tilbagevendende ferietradition og der er sjældent nogen der giver sig 😉

Prisen for minigolf er kr. 50,- pr. person for gæster på campingpladsen.
Udefrakommende gæster må betale kr. 65,- pr. person.

Legepladser og Vandland på Sannes familiecamping

På pladsen ligger der en større legeplads til de mindre børn, et udendørs badeland i passende størrelse med en stor og en lille rutsjebane, som børnene kan bruge timevis på. Herudover er der i udkanten af campingpladsen en “sportsplads” med den altid populære hoppepude og en mindre fodboldbane. Ifbm. receptionen finder man også et mindre aktivitetsrum med airhockey og playstation.

Faciliteterne til børnene fungerer generelt godt og specielt den udendørs swimmingpool er et stort hit for børnene. Swimmingpoolen er godt besøgt, men er alligevel indrettet så der typisk er plads til alle. Både i vandet og ved liggestolene.

Hytter på Sannes familiecamping

Stort udvalg af hytter (Foto: Ferieogborn.dk)
Stort udvalg af hytter (Foto: Ferieogborn.dk)

Der er hele 43 hytter at leje på campingpladser og langt de fleste af dem ligger godt placeret med udsigt over havet. Hytterne varierer i størrelse og med faciliteter. De mindste hytter er uden bad og de største giver plads til op til 6 beboere. Alle hytter indeholder en lille terrasse, hvor man kan sidde og nyde udsigten.

Læs mere om de forskelle hytter og se indretningen her

Attraktioner for børn i nærheden

Du kan se listen over 8 gode oplevelser på Bornholm her

Pris for ophold på Sannes familiecamping

Her er vores udgifter til 6 overnatninger i uge 27 på Sannes familiecamping med 2 børn og 2 voskne.

 • Teltplads med strøm: Kr. 720,-
 • 2 børn á kr. 390: Kr. 780,-
 • 2 voksne á kr. 570: Kr. 1.140,-
 • SAMLET PRIS for 6 overnatninger: Kr. 2.640,- (Prisen er inklusiv adgang til badeland)

Her er vores udgifter til aktiviteter i løbet af vores ophold.

 • Badeland: Gratis
 • Minigolf (4 personer): Kr. 200,-
 • Bad (Betaling for varmt vand ved bad): Kr. 85,-
 • SAMLET PRIS for aktiviteter: Kr. 285,-

Den samlede pris (eksklusiv mad og drikkevarer) for 6 overnatninger er 2.925,-

Da Sannes Camping ligger på Bornholm vil det for de fleste gæster, betyde en ekstra udgift for færge og broafgifter.

Ekstra transport udgifter:

 • Færge fra Ystad* (2 x kr. 449,-): Kr. 898,-
 • Øresundsbroen (2 x Kr. 172 + medlemskab** kr. 320,-): Kr. 664,-
 • Storebæltsbroen (2 x kr. 194,-): Kr. 388,-

Den samlede udgift til transport (fra Jylland til Bornholm): Kr. 1.950,-

*Prisen på færgeoverfarten varierer utrolig meget ud fra hvilken dag man rejser. Der er dermed typisk gode penge at spare ved at rejse på en hverdag.
**Medlemskab til Øresundsbroen giver turen over broen til halv pris og tilmelding af nummerplade giver rabat på storebæltsbroen.

Beregn Jeres feriebudget nemt og enkelt her

FAQ

Hvor ligger Sannes Familiecamping?

Campingpladsen ligger på det nordlige Bornholm i gå-afstand fra Gudhjem

Hvad koster en uges ferie på Sannes Familiecamping?

Vores pris for en uges ophold på en teltplads med strøm var 2.925 kroner.
Se hele budgettet i artiklen

Er der Wi-Fi på Sannes Familiecamping Feriepark?

Der er gratis Wi-Fi på hele campingpladsen.

Hvad er adressen til Sannes Familiecamping?

Melstedvej 39, 3760 Gudhjem

Anbefaling af Sannes familiecamping

Efter en uge på Sannes Familiecamping er der bred enighed fra både børn og voksne – Det har været en super god oplevelse!

Campingpladsen ligger super godt placeret i naturskønne omgivelser, som med klipper og havudsigt på solskinsdage giver fornemmelse af sydlandsk stemning. Placering ved Gudhjem giver god mulighed for at køre ud og besøge attraktionerne på Bornholm. Faciliteterne på pladsen er gode og børnene kan nemt bevæge sig rundt på pladsen blandt alle de andre børn. Det betyder at der er en meget afslappende stemning blandt både børn og voksne.

De gode faciliteter gør det nemt at benytte køkken, bad, toiletter og ikke mindst det populære badeland. Badelandet er ydermere gratis at benytte, hvilket giver en kæmpe fordel. For med et gratis badeland er det nemt at gå til og fra badelandet mere spontant – Det er lækkert 👍

En ting der desværre trækker noget ned på det samlede indtryk er mulighed for at bestille plads på Sannes Familiecamping. Her havde vi valgt en 70-100m2 A plads, for at sikre os en god plads. Det viste sig desværre at denne booking ikke havde nogen indflydelse på vores placering, da vi fik anvist en plads midt i det hele på max 30m2. Det er lidt en tarvelig fornemmelse at tro at man har bestilt en ting, men få udleveret noget helt andet – Det er en ommer 👎

Men på trods af lidt “malurt i bægeret”, så vil vi alligevel anbefale Sannes Familiecamping, som et godt og børnevenligt sted. Vi har haft et skønt ophold 😎

BEDØMMELSE

BEDØMMELSE
79 100 0 1
Samlet bedømmelse af Sannes Familiecamping
Samlet bedømmelse af Sannes Familiecamping
79/100
Total Score
 • Børnevenlig
  79/100 Meget godt
  Beskriver hvor godt stedet er for børn
 • Transport til stedet
  72/100 Godt
  Beskriver hvor nemt det er at komme frem til stedet
 • Området generelt
  86/100 Super godt
  Beskriver hvor godt området/stedet er lavet/indrettet
 • Pris
  80/100 Meget godt
  Beskriver hvor dyrt eller billigt det er at komme ind og købe mad

FOR

 • Gode bad og toiletfaciliteter
 • Venligt personale
 • Skøn udsigt fra mange af pladserne
 • God udendørs swimmingpool
 • Fantastisk natur
 • I gå afstand fra Gudhjem
 • Flot minigolfbane

IMOD

 • Der er ingen arrangerede aktiviteter
 • Telt og standpladser er små
 • Transport til Bornholm er en ekstra udgift