Ferie og Børn

Ferie og børn skriver om ferie for børnefamilier. Her kommer vi omkring sommerferie, efterårsferie og vinterferie. En god ferie er en ferie hvor både børn og voksne får noget ud af ferien. Der er heldigvis masser af muligheder og vi listet et par forslag op herunder.

God fornøjelse 🙂

Camping

En ferie med børn på camping er et stort hit for mange danskere. Nogle klargører hvert forår campingvognen for at være klar til campingsæsonen.
I Danmark og udlandet er vi beriget med mange smukt beliggende campingpladser, både ud til havet og inde i landet i forbindelse med skov og sø. Der er derfor nok at vælge imellem, også for de af os som ikke spænder campingvognen bag på bilen er der muligheder for at komme på camping. Flere og Flere campingpladser har de senere år oprustet med hytter og mobilehomes, så nu er dre ingen undskyldning – pak kufferten, pak bilen og forvent at børnene bliver bidt af det!

FIND ARTIKLER OM CAMPING HER

Perfekt campingferie
Perfekt campingferie

Sommerhus

I Danmark er der ca. 220.000 sommerhus, som er spredt ud over hele landet – De fleste er placeret i Jylland langs kysterne. Herudover er der et stort udbud af ferieboliger via feriecentre.
Mange sommerhusejere udlejer deres sommerhuse via udlejningsfirmaer som f.eks. Novasol (se deres udvalg her), det gavner de af os som ønsker at benytte muligheden for at komme rundt i landet ved at leje et sommerhus eller feriebolig.
En ferie med børn i et sommerhus er en perfekt mulig for at lade dagligdagen blive hjemme og komme ud i naturen, tænde op i pejsen og hygge sig sammen hele familien – Det er en ferier børn husker 🙂

FIND ARTIKLER OM SOMMERFERIE HER

Südsee Camp Sommarbÿ
Südsee Camp Sommarbÿ

Vinterferie

Vinterferie med børn – Vinteren kan være lang og give lyst til at komme lidt væk fra juleræs, nytårstorsk og januarkuren. Og heldigvis findes der et stort væld af muligheder for at tage børnene med på ferie i de kolde måneder.
Hver år tager omkring en halv million danskere afsted på skiferie, herunder rigtig mange børnefamilier. Her besøger vi gerne vores nordiske naboer, som står klar med hyggelige hytter og løjper som passer perfekt med skiløb for børnefamilier. Men også alperne omkring Østrig, Italien og Frankrig er godt besøgt af danske børnefamilier, her opnås højere bjerge, længere pister og sydlandsk mad.

FIND ARTIKLER OM VINTERFERIE HER

Skiferie med børn
Skiferie med børn

Storbyferie

Storbyferie benyttes af mange som weekendferie uden børn. Men Storbyferier har halt sikkert et overset potentiale for børnefamilier. De fleste storbyer holder på mange gode oplevelser og attraktioner, som både voksne og børn kan nyde sammen. Vi har fundet nogle som vi kan anbefale, og hvor hele familien kan nyde turen sammen.!

FIND ARTIKLER OM STORBYFERIE HER

Storbyferie med børn
Storbyferie med børn

Eksotisk rejse

Der er dog snart ligeså mange familier med børn der tager på vinterferie med børn til solrige destinationer. Midt i den danske vinterperiode er der brug for solens varme fra eksotiske egne af vores lille planet. Her går turen bla. til Thailand med mulighed for den perfekte solferie og feriebilleder som ligner postkort, eller til Egypten hvor pyramiderne imponerer stort, eller det kunne være en tur til den spændende historiske ø Malta, som leder tankerne hen til tempelriddernes storhedstid.

Charterferie med børn
Charterferie med børn

Attraktioner

Der er mange gode attraktioner og seværdigheder i Danmark og i udlandet. Ferie og Børn forsøger at finde de bedste for børnefamilier og videregive det til vores gæster her på siden. Mange af os er slemme til at tage de samme steder hen hvert år – Det er egentlig en skam, da vi har så mange muligheder for at finde nye og spændende attraktioner 🙂

FIND ARTIKLER OM ATTRAKTIONER HER