Hasmark Strand Camping – Anmeldelse

Hasmark Strand Camping – Anmeldelse

juli 30, 2021 0 Af Helle Jensen

Hasmark Strand Camping er en yderst populær campingplads og ligger i top 10 på vores liste over de bedste campingpladser i Danmark – Det er dermed med stor forventning at bilen er pakket med telt, udstyr og forventningsfulde børn (5 og 8 år) på bagsædet!

Vi havde booket en guldplads med strøm hjemmefra i god tid, da højsæsonen er specielt populær på Hasmark Strand Camping. For at kunne vælge placeringen måtte vi dog betale et gebyr på 125 kroner (Se budget længere nede i artiklen). Det er dog altid vigtigt for os at kunne bestemme placeringen, da dette kan være forskellen på en god og knap så god oplevelse.

6 overnatninger booket på den ønskede placering – Så nu skal vi blot rulle ind på pladsen, slå vores telt op og nyde den danske sommer i uge 28 ☀️

Pladsen på Hasmark Strand Camping

Pladsen på Hasmark er helt unik, idet campingpladsen er udsmykket stærkt inspireret af den nordiske mytologi.
Her hedder badelandet Asgaard, legerummet Balders hule, hytterne “Vikingehytter” og festsalen hedder selvfølgelig Valhalla. Dette tema der går på tværs fungerer faktisk meget godt og giver en god sammenhæng imellem bygningerne.

Ved indgangen til campingpladsen finder man de fleste aktiviteter. Her danner restaurant, kiosk, legerum og festsalen Valhalla et samlet område, hvor der hver aften i højsæsonen bydes på livemusik og anden underholdning. Lige ved siden af ligger både indendørs og udendørs badeland og på den anden side ligger den største af de mange legepladser. Alle disse aktiviteter ligger dermed centralt på campingpladsen, hvor stort set alle pladser har kort afstand hertil. Dette giver god mulighed for at selv mindre børn kan finde rundt på pladsen og forældrene er aldrig langt væk.

Pladserne på campingpladsen er generelt store, med gode tilkørselsforhold. Her er typisk god plads til campingvogn, telt, bil og udstyr. De fleste pladser er udstyret med kort afstand til strøm og vand.

Spredt ud over området finder man mange små legepladser. Dette er godt tænkt, da det giver mulighed for at de mindste børn kan benytte disse – nemt og sikkert.

Aktiviteter på Hasmark Strand Camping

 • Legepladser
 • Badeland
 • Grisefest
 • Kaniner (Fodring)
 • Tog
 • Krea og legerum
 • Fodboldbane
 • Livemusik
 • Trylleshow for børn
 • Open Air film for børn

Legepladser

På Hasmark Strand Camping er der masser af legepladser. Hele 6 legepladser giver rig mulighed for at komme rundt på pladsen og for at alle pladser ligger i meget tæt afsted til en legeplads.

Den store legeplads (Foto: Ferieogborn.dk)
Den store legeplads (Foto: Ferieogborn.dk)

Den største af 6 legepladser ligger centralt lige ved indgangen. Denne legeplads er lavet ud fra temaet om den nordiske mytologi og er markant større end de andre legepladser – Naturligt samler denne legeplads mange børn i løbet af dagen. Her er både svævebane, rutsjebaner, balancebomme, klatrenet, mooncars og selvfølgelig den obligatoriske hoppepude. Dette er en super fed legeplads som kan benyttes af børn i alle aldre.

Vandland på Hasmark Strand Camping

Hasmark byder på 2 badeland, som er delvist sammenhængende.
Der er et indendørs badeland med tilhørende omklædningsrum og der er et udendørs badeland – Det udendørs badeland har dog ingen mulighed for at vaske sig 😱

Det indendørs badeland er mest for mindre børn – Her er der 2 ens rutsjebaner, som ikke er større end selv de mindste børn tør give sig i kast med disse. Herudover er der 2 bassiner. 1 mellemstort bassin hvor rutsjebanerne ender og et lille bassin for de helt små børn. Vi havde vores børn på 5 og 8 år med i indendørs badeland og desværre gik der kun omkring 1 times tid førend spændingen slap op.

Det udendørs badeland er derimod for børn i alle aldre. Her er der 3 rutsjebaner der mødes i et stort bassin, som også giver plads til at svømme, hoppe i fra kanten og lege. Modsat rutsjebanerne finder man et bassin for de mindre børn. Her finder man små rutsjebaner og god plads til alle. Vores børn på 5 og 8 år kunne snildt bruge en halv dag i det udendørs badeland og stadig være klar på at komme tilbage dagen efter – Det var absolut et godkendt badeland! 💦

Vær opmærksom på at det koster penge at benytte badelandet på Hasmark!

Fodboldbanen

Centralt på campingpladsen ligger fodboldbanen. I den uge vi besøgte Hasmark var denne fodboldbane fyldt med børn fra morgen til kl. 23.00 hver eneste dag – Det er et hit!

Men fodboldbanen bliver også benyttet til andet end fodbold. I løbet af sommeren bliver der vist open-air film på storskærm og er man heldig at komme i den rigtige uge, kan der også opleves Tivoli.

Grissefest og andre aktiviteter

Der er masser og masser af aktiviteter på Hasmark Strand Camping. Det er blot at melde sig til eller at møde op. Her er livemusik, fodbold, open-air film, børne disco, bolchekogning og meget meget mere.

En tilbagevendende begivenhed er grisefesten som i højsæsonen afholdes regelmæssigt hver uge. Da vi tidligere med succes har deltaget i grisefest på campingferie, skulle vi selvfølgelig også med denne gang. Desværre bar arrangementet præg af manglende styrring. Således spiste de tilmeldte familier ikke samlet, nogle spiste i gården med live musik og andre ved borde overfor toilettet. Til gengæld var flere borde optaget af spisende gæster fra restauranten. Det gav desværre en fornemmelse af at det ikke var en fest, men blot en menu vi havde købt. Det var skuffende!

Hasmark har generelt mange aktiviteter og det er bare at få meldt sig til. De fleste fungerer super fint og giver anledning til at møde andre legekammerater og campister.

Hytter på Hasmark Strand Camping

Vikingehytter på Hasmark Strand Camping (Foto: Ferieogborn.dk)
Vikingehytter på Hasmark Strand Camping (Foto: Ferieogborn.dk)

Hasmark har i alt 20 vikingehytter. 18 store med plads til op til 6 personer og 2 små med plads til 4 personer. Vær opmærksom på at de små hytter ikke indeholder toilet og bad. Her må man benytte de fælles toiletter, sammen med de andre campister.

De store vikingehytter ligger I den fjerneste ende af campingpladsen i en stor klynge. Med campingpladsens indretning føles der dog ikke langt til badeland, fodboldbane og legepladser.
De 6 sovepladser er fordelt på 2 værelser – et forældreværelse og et børneværelse – De sidste 2 sovepladser er findes på hemsen med adgang fra det ene værelse.

Læs mere om Vikingehytterne her

Hasmark Strand

Hasmark strand ligger kun 5 minutters gang fra campingpladsen, hvilket giver alle muligheder for at tage på spontane ture til stranden. For selv om der er fin swimmingpool på campingpladsen, så er stranden helt gratis og så kan havet og en sandstrand bare noget. Børnene er straks igang med at lave sandslotte og teste vandtemperaturen. 💦

Hasmark strand (Foto: Ferieogborn.dk)
Hasmark strand (Foto: Ferieogborn.dk)

Hasmark Strand er topklasse – Her er omgivelserne velholdte, med omklædning, toiletter og flere borde og bænke til at nyde medbragt eller købt mad. Selve stranden er fin strandsand og børnevenlig dybde, hvor man skal langt ud for ikke at kunne bunde.

Tæt på stranden ligger der en grill og ishus – Dette er et yderst populært sted at købe ferieis og burgermad. Og en ting er sikkert – De kan ikke lave små is – Men det smager af ferie 😉

Attraktioner for børn i nærheden

Du kan se listen over de 10 bedste oplevelser på fyn her

Pris for ophold på Hasmark Strand Camping

Her er vores udgifter til 6 overnatninger i uge 28 på Hasmark Strand Camping med 2 børn og 2 voskne.

 • Guldplads med strøm: Kr. 1.290,-
 • Gebyr for valg af plads: Kr. 125,-
 • 2 børn á kr. 350: Kr. 840,-
 • 2 voksne á kr. 475: Kr. 1.140,-
 • SAMLET PRIS for 6 overnatninger: Kr. 3.420,- (Prisen er eksklusiv adgang til badeland)

Her er vores udgifter til aktiviteter i løbet af vores ophold.

 • 1 x Grisefest – eksklusiv drikkevarer (2 børn og 2 voksne): Kr. 540,-
 • 5 x Badeland (kr. 40 pr. person pr. tur (4 personer pr. tur)): Kr. 800,-
 • Bad (Betaling for varmt vand ved bad): Gratis
 • SAMLET PRIS for aktiviteter: Kr. 1.340,-

Den samlede pris (eksklusiv mad og drikkevarer) for 6 overnatninger er 4.760,-

Beregn Jeres feriebudget nemt og enkelt her

FAQ

Hvor ligger Hasmark Strand Camping?

Campingpladsen ligger på nordfyn i kort afstand fra Otterup.

Hvad koster en uges camping på Hasmark Strand Camping?

Vores pris for en uges ophold på en guldplads med strøm var 4.760 kroner.
Se hele budgettet i artiklen

Hvad er adressen til Hasmark Strand Camping?

Adressen er Strandvejen 205, 5450 Otterup

Anbefaling af Hasmark Strand Camping

Hasmark Strand Camping er en fed campingplads – Her er god plads til alle!
Campingpladsen ligger godt placeret, tæt på Hasmark strand som absolut er et besøg værd i sig selv. Placeringen ved Otterup giver samtidig et godt udgangspunkt for at besøge attraktioner i og omkring Odense.

Indretningen af pladsen giver forældrene ro og børnene mulighed for at bevæge sig rundt i trykke og gode rammer.
Her er de fleste ting velholdte og børnene er generelt vilde med legepladserne, fodboldbanen og det udendørs badeland. Også sanitetsforholdene er i top – Her er det en fornøjelse at benytte køkken, tage bad m.m. Specielt bemærkes at der rengøres flere gange dagligt – Det er fedt 👍

Det trækker dog noget ned at det koster 40 kroner pr. person at besøge badelandet – Dette er en væsentlig post i udgiften for at besøge campingpladsen. Samtidig mangler det udendørs badeland mulighed for at vaske sig.
Derudover mangler der generelt styring på aktiviteterne på pladsen. Flere aktiviteter, som bl.a. føromtalte Grisefest fungerer simpelthen ikke – Det er ikke så fedt 👎

Er man til en børnevenlig campingplads, som er godt indrettet og med masser af aktiviteter – Ydermere i gå afstand fra en super god badestrand – Ja så er Hasmark Strand Camping det perfekte valg 😎

BEDØMMELSE

BEDØMMELSE
81 100 0 1
Samlet bedømmelse af Hasmark Strand Camping
Samlet bedømmelse af Hasmark Strand Camping
81/100
Total Score
 • Børnevenlig
  93/100 Super godt
  Beskriver hvor godt stedet er for børn
 • Transport til stedet
  88/100 Super godt
  Beskriver hvor nemt det er at komme frem til stedet
 • Området generelt
  93/100 Super godt
  Beskriver hvor godt området/stedet er lavet/indrettet
 • Pris
  48/100 Nogenlunde
  Beskriver hvor dyrt eller billigt det er at komme ind og købe mad

FOR

 • Gode bad og toiletfaciliteter
 • Mange aktiviteter for børn
 • Overskuelig plads for børn
 • Fantastisk strand i gåafstand fra pladsen
 • Godt udendørs badeland
 • Masser af gode legepladser
 • Flot restaurant og spisemiljø
 • Mange aktiviteter for voksne

IMOD

 • Prisen er i den meget høje ende
 • Nogle aktiviteter mangler styring fra personalet
 • Hytterne mangler generel vedligehold
 • Indendørs badeland er for små børn
 • Restaurant mangler kvalitet
 • Kiosk med meget lille udvalg