Månedens TIP: Oplevelser for børn i Juli

Månedens TIP: Oplevelser for børn i Juli

juli 8, 2021 0 Af Helle Jensen

Ferie og Børn finder gode TIP til oplevelser for børn i Juli. 📆
Hver måned finder Ferie og Børn i samarbejde med vores læsere, oplevelser for børnefamilier. Disse oplevelser er også for børnene i familien – Alle kan deltage. Nedenstående forslag er alle aktiviteter der sker i løbet af Juli måned og hvor der derfor kan være en ekstra god grund til at besøge de udvalgte steder og attraktioner. De udvalgte steder kan være udendørs aktiviteter, hjemme i haven eller det kan være oplevelser for børn i København, Aarhus eller et hvilket som helst andet sted i Danmark. Fokus er på ideer til udflugter der giver værdi for børnefamilier.


Oplevelser for børn i Juli måned

Juli måned er lig med sommer i Danmark. I denne måned er der ofte ekstra mange gode oplevelser for turisterne mange steder i Danmark. Det er samtidig en måned der gør det muligt med mange udendørs aktiviteter. Vi har i denne skønne sommer måned udvalgt 5 gode forslag til oplevelser for børnefamilier – se dem herunder:

Nekseløfærgen sejler fra Havnsø (Foto: Ferieogborn.dk)

Gratis Færge

Folketinget har været så venlige at vedtage en Sommerpakke 2021, som gør det muligt at tage over 50 færger i Danmark helt gratis. Ordningen gælder bl.a for gående og cyklister, hvilket giver mulighed for at tage en dagstur til en eller flere øer i nærheden. Der er mange børnevenlige øer i Danmark som alle byder på skøn natur og gode oplevelser – Se listen over færger her.


Villa Vendetta i Tivoli København (Foto: Tivoli)

Villa Vandetta

Villa Vandetta er en ny forlystelse i Tivoli København – Her er der garanti for gys og spænding, når man bevæger sig igennem den 150 meter lange vej igennem Danmarks nye og største scaryhouse.

Ifølge de testpersoner som har udtalt sig om oplevelsen – Så er dette en oplevelse ud over det sædvanlige 🙂

Egnet for børn fra 9 år

Læs mere om Villa Vandetta her


Havets Giganter på Fiskeri- og Søfartsmuseet (Foto: Fimus.dk)

Fiskeri- og Søfartsmuseet

Et besøg på Fiskeri- og Søfartsmuseet giver adgang til den nye udstilling om havets giganter. Her kan man opleve nogle af de enorme forhistoriske dyr der har levet i havet for millioner af år siden.

Sammen med synet at havets giganter kan børn og voksne samtidig deltage i ekspeditionen hvor man skal finde de 13 poster.

Læs mere her


Sommeroplevelser på Kronborg Slot for børn (Foto: Kronborg Slot)

Kronborg Slot

I sommerferien er der sjov for børn på Kronborg Slot – Her kan man, udover at opleve det imponerende slot og området omkring, hjælpe prinsen og prinsessen med at slippe for skolen.

Her kommer man rundt på slottet og skal samtidig hjælpe med at løse flere spændende opgaver undervejs.

Læs mere om sommeroplevelser på slottet her


Natursafari i sommerferien (Foto: Miljøministeriet)

Natursafari

Har I også planlagt “staycation” i år – Så er der godt nyt. For Danmark er et stort naturrigt skattekammer med masser af gode og gratis natursteder. Og nu kan man krydre turen ud i naturen med Natursafari – Det er fedt!

Læs mere om hvordan i kommer igang med natursafari her


Aarhus Åbner Op

Selvom Aarhus Åbner Op har været igang i nogle uger nu – Så kan i heldigvis lige nå afslutningen på et godt og børnevenligt program i Smilets by – Aarhus.

Oplev Sebastian Klejn, Kaya og Ole K på scenen ved musikhuset eller tag med til Open Air Bio – Se mere her


Info om Månedens TIP

Månedens TIP er udvalgt alene af Ferie og Børn og er ikke sponsoreret.
Baggrunden for Månedens TIP er at give nogle gode input til hvad man kan lave som børnefamile i Juli måned.

Ferie og Børn er ikke ansvarlige for oplyste rabatter, åbningstider eller andet ifbm. de foreslåede oplevelser for børn.

De udvalgte aktiviteter for børn er udvalgt på baggrund af kriterier som:

  • Rabatter til attraktioner og andre udflugter
  • Nye forlystelser for børn
  • Børnevenlige aktiviteter, som udstillinger og foredrag
  • Nyheder som er attraktive for børn
  • Gode oplevelser for børn netop nu

Input til oplevelser for børn i Juli måned

Vi ved desværre ikke alt! Så har du kendskab til gode oplevelser, aktiviteter, rabatter eller på anden måde nogle gode tips til børnfamilier – så send dem gerne til os eller skriv dem ind i kommentarfeltet 📝