Bornholms Rovfugleshow

Bornholms Rovfugleshow

juli 28, 2021 Slået fra Af Helle Jensen
Brugernes bedømmelse af Bornholms Rovfugleshow
Sending
User Review
4.5 (2 votes)

Bornholms Rovfugleshow er for både børn og voksne. Her bliver man ført igennem fuglenes oprindelse igennem de seneste mange millioner år – Lige fra bløddyr, padder og krybdyr til store rovfugle. Alt sammen i fine rammer, som virker velholdt og passende til formålet.

Find flere gode oplevelser på Bornholm her

TIP: Opnå 10% rabat ved at købe din billet online i forvejen – Bestil billetter her

Bornholms Rovfugleshow (Foto: Ferieogborn.dk)
Bornholms Rovfugleshow (Foto: Ferieogborn.dk)

En dag med dyr med Bornholms Rovfugleshow

Det kan være en god ide at sætte det meste af dagen af til besøget hos Bornholms Rovfugleshow, da gæsterne starter med at se og få viden om dyrenes oprindelse. Her kan man se kæmpe snegle, edderkopper, skorpioner, skildpadder m.fl. Alle dyr vises rundt til publikum og kan ses på helt tæt på via storskærm – Det fungerer ret godt.
Foredragene giver et indblik i hvor dyrene stammer fra og hvordan de har udviklet og tilpasset sig igennem millioner af år.

Foredragene slutter med at kigge på papegøjer, høns og latterfugle – Et perfekt oplæg til det egentlige Rovfugleshow.

Foredragene er delt op i flere dele, således kan nye gæster springe til når som helst og børn og voksne kan få lejlighed til at kigge nærmere på området omkring den flotte foredragssal.

Rovfugleshow

Louise med kongeørn på Bornholms Rovfugleshow (Foto: Ferieogborn.dk)
Louise med kongeørn på Bornholms Rovfugleshow (Foto: Ferieogborn.dk)

Med læring om dyrenes oprindelse bliver det selvfølgelig også tid til hovedattraktionen – Rovfugle. Og dem er der rig mulighed for at opleve helt tæt på. Her kan man opleve hvordan en grip flyver meget tungt, en ugle flyver lydløst gennem luften og på den udendørs opvisningsplads får man en oplevelse af hvordan falke og ørne jager deres bytte i høj høj fart.

Dyrepassere og falkonerer virker oplagte og ivrige for at fortælle om deres passion for fugle og dyr generelt. Alt i alt en imponerende og lærerig opvisning hvor alle går hjem – en oplevelse rigere 🙂

Find vej

Bornholms Rovfugleshow
Lundsgårdsvej 4
3700 Rønne
Danmark