Om Ferie og Børn

Ferie og børn anmelder og skriver om steder, rejser og forlystelser hvor du kan tage hele familien med.
Sommerferie på camping, vinterferie på ski eller blot en kort storbyferie – Vi finder de bedste steder for børn og giver vores anbefalinger.

Ferieogbørn.dk finder du anmeldelser om attraktioner, steder og rejser. Disse anmeldelser og bedømmelser er lavet for at give andre børnefamilier mulighed for at øge chancen for at vælge steder som passer til børn.
Vi følger samtidig med i hvad de enkelte attraktioner, primært i Danmark, tilbyder af ekstra oplevelser i ferier og højtider – herunder efterårsferie, vinterferie og sommerferie.

Ferie og Børn

Når ferien skal planlægges kan det være uoverskueligt at finde rundt i de mange tilbud der findes derude. Her opstår der hurtigt nogle spørgsmål:

  • Hvor gamle skal børn være for at komme med på skiferie?
  • Hvordan starter man med at tage på camping?
  • Hvad koster ferien til Mallorca egentlig?
  • Hvad sker der i Efterårsferien?
  • Hvilke seværdigheder skal familien besøge?

Det er blot nogle af de spørgsmål vi forsøger at besvare på denne side.
Her kan du finde svar på en masse af de spørgsmål vi flere gange har stillet os selv som forældre til børn. Vi har bl.a. fokus på prisen på de enkelte muligheder – for hvad koster en rejse egentlig? Og hvad koster det at besøge Givskud Zoo? Det kan være svært at regne ud, da prisen for entré billetten eller rejsens pris ofte blot er en lille del af udgiften – Tjek bl.a. vores side hvor du kan ligge et rejse budget eller tjek vores mange anmeldelser, hvor den samlede pris vores oplevelser er angivet.

Find nye spændende seværdigheder

Hos Ferie og Børn har vi også fokus på at præsentere børnefamilier for nye muligheder. Det kan være nye muligheder for feriedestinationer, men specielt også nye muligheder for at finde nye attraktioner og seværdigheder i Danmark. Vi har ofte en tendens til at vende tilbage til det vi kender og har besøgt før og det er egentlig en skam, når der er så mange gode steder at besøge – Benyt kortet til at søge efter nye seværdigheder og bliv overrasket 🙂

Teamet bag Ferie og Børn

Teamet bag Ferie og Børn er alle forældre til børn i alderen 0 til 12 år.
Alle med et ønske om at give andre familier mulighed for at få information, priser, anmeldelser og bedømmelse af de mange muligheder der ligger for børnefamilier.

  • Helle Jensen: Mor til 2 børn (Kathrine og Sebastian)
  • Martin Fisker: Far til 2 børn
  • Lisbeth Enggaard: Mor til 2 børn (Emil og Karl)
Ferie og Børn maskot
Ferie og Børn Maskotten 🙂