Disse attraktioner holder åbent i Julen

Disse attraktioner holder åbent i Julen

december 5, 2022 0 Af Helle Jensen

Som en tradition I Danmark holder flere attraktioner åbent i julen.
Til Jul er der pyntet op med nisser, julemænd og masser af julelys og det er der en god grund til. For i de seneste år er besøgstallene i julen steget markant. Her kan du se en liste med hvilke attraktioner holder åbent i julen.

Hos Ferie og Børn er vi altid ivrige gæster i julen på en eller flere af attraktionernes juledage. Det gør vi da denne juleåbning kan noget helt særligt! Hos attraktioner som f.eks. Tivoli i København er juletiden en specielt tid hvor der gøres ekstra meget ud af oplevelsen for børn og voksne.

Vi har her samlet en liste over attraktioner som alle holder åbent i julen og som alle gør ekstra ud af oplevelsen for dig og din famile ⛄️🎄🎅🏽

Attraktioner holder åbent i julen
Attraktioner holder åbent i julen

Sådan holder attraktionerne åbent i julen 2022:

 • Tivoli København
  19. November til 31. December.
 • Tivoli Friheden
  12. November til 30. December.
 • Bakken
  Fredage, lørdage og søndage fra 25. november til 18. december. Hverdage fra 19. december til 22. december.
 • Den Gamle By, Aarhus
  19. November til 31. December.
 • København ZOO
  19. November til 1. Januar.
 • Frilandsmuseet, Lyngby
  26. november til 18. December (Kun Lørdag og Søndag)
 • Ree Park, Ebeltoft
  3. og 4., 10. og 11., samt 17. og 18. december.

Sådan holder attraktionerne Jul

Tivoli Friheden

Når du træder ind af indgangen i Tivoli Friheden i december måned, vil du blive mødt af en 70 meter lang lystunnel med 50.000 julelys. Herefter fortsætter turen gennem den julepyntede forlystelsespark med 3.000 julekugler og mere end 16 kilometer juleranker. Tilsæt juleboder med alt fra æbleskiver til chili kugler, det 65 meter høje sky-tower omdannet til juletræ, en magisk lysende fortælling om Nøddeknækkeren og ikke mindst julemandens by med mulighed for at møde julemanden – Så er det jul i Tivoli Friheden 🙂

Her kan du se en video fra jul I Tivoli Friheden fra 2017, som viser De mange lys og den glee julestemning i Tivoli Friheden:

Jul i Tivoli Friheden

Tivoli København

I Tivoli København er der lagt op til ren julefest i December måned.
Her kan børnene besøge julemanden i hans julestue og smage på de mange julelækkerier i juleboderne eller blot nyde de tusindvis af julelys der oplyser haven i december måned.

Her kan du se en video fra Julen 2016, som viser de mange julelys som i den grad skaber julestemningen i Tivoli:

Jul i Tivoli København

Bakken

Bakken er verdens ældste forlystelsespark og derfor har bakken selvfølgelig åbent i julen 🙂
Her byder Bakken indenfor til en park pyntet op til ren julestemning. Her kan børnene møde julemanden i hans hus i Nisseskoven og gå på opdagelse i det hyggelige julemarked.

Her kan du se en video fra Jul på Bakken i 2019, som viser julestemningen i den gamle forlystelsespark:

Jul på Bakken

Den Gamle By

I Den Gamle By kan man opleve hvordan danskere har fejret jul i de seneste 400 år. Her er der julepynt og lys i de gamle lanterner, når du går rundt blandt de hyggelige gamle huse. Nyd en kop varm kakao eller en pandekage fra de hyggelige juleboder og oplev en jul som fra gamle dage.

Her kan du se en video fra Julen 2019 i Den Gamle By, som viser den unikke julestemning i Den Gamle By:

Jul i den Gamle By

København ZOO

København ZOO byder i år indenfor til en zoologisk have som er pyntet til jul. Her kan hele familien besøge julemandens hus, klippe og klistre og tage en tur med juletoget! I år vil der være endnu flere lys at kigge på, når julelyset tændes d. 28. november.

Her kan du se en video fra Jul I ZOO fra 2019. I videoen kan du fornemme julestemningen i København ZOO:

Jul i København ZOO

Frilandsmuseet

Frilandsmuseet kan man komme med til Jul som i gamle dage. Her kan man smage klejner, hjemmelavede æbleskiver, male med til julebagningen og opleve julen i de mange gamle gårde på Frilandsmuseet.
Ingen jul på Frilandsmuseet uden juleteater – Så det er der selvfølgelig også i år. Her er det historien om Drillenissen som gårdejeren glemte at give risengrød 🥣😲

Ree Park

I Ree Park er der Jul på Central Station. Her er der pyntet op og den 100m2 store skøjtebane, som er opsat som en lille granskov, er klar til at blive indtaget af de mange børn.
Det er også muligt at møde julemanden, lave gaver til dyrene og handle i de mange juleboder.

Her kan du se en video fra Jul I Ree Park i 2018. I videon kan man få et indblik i hvad man kan forvente til Jul i Ree Park:

Jul i Ree Park

Flere attraktioner holder åbent i julen

Hvis de attraktioner vi har fundet frem ikke passer ind hos dig – så er der heldigvis mange andre museer der holde åbent i julen og flere gør også ekstra ud af det med juleaktiviteter.

Benyt kortet hos Ferie og Børn til at søge efter attraktioner i Danmark.
Start din søgning efter flere attraktioner – her