Frilandsmuseet

Frilandsmuseet

oktober 16, 2020 Slået fra Af Helle Jensen
Brugernes bedømmelse af Frilandsmuseet

ER DU ENIG?

Her kan du uddele fra 1 til 5 stjerner – således kan du være med til at guide andre børnefamilier.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Frilandsmuseet er et udendørs museum med gårde og huse fra de seneste 300 år i Danmark. Her kan man komme helt tæt på og besøge de mange huse og gårde for at se hvordan man har levet i gamle dage.

Seneste omtaler af Frilandsmuseet

  • Oplevelser i efterårsferien for børn: For mange familier (inkl. min egen) så betyder efterårsferien familiehygge og ture til rundt i… Indlægget 10 Oplevelser i Efterårsferien for børn blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Museer er typisk et spændende kig ind i historien – Og museer i København er absolut i blandt de bedste… Indlægget Bedste Museer i København blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Som en tradition I Danmark holder flere attraktioner åbent i julen.Til Jul er der pyntet op med nisser, julemænd og… Indlægget Disse attraktioner holder åbent i Julen blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Oplevelser i København for børn: Med to børn på 4 og 7 år, havde vi i længere tid snakket om… Indlægget Oplevelser i København for børn blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Frilandsmuseet: Efter 2 lange dage i centrum af København (Læs om vores tur til København med børn – her), havde… Indlægget Frilandsmuseet – Børnevenlig tur i historien blev først udgivet på FERIE OG BØRN.


Find vej

Frilandsmuseet
Kongevejen 100
2800 Kongens Lyngby
Danmark