Kategori: Attraktioner

Denne kategori består af populære attraktioner, seværdigheder, forlystelser og museer for børnefamilier med børn i alle aldre.

Attraktioner i Danmark

I Danmark er vi beriget med utrolig mange attraktioner som tilsammen giver et bredt udvalg. Her er mulighed for at få prøvet grænser af i forlystelsesparker som Djurs Sommerland, at blive opdateret på historien på Moesgaard museum, at se og møde dyr vi ellers kun ser i fjernsynes ved Ree park eller hvad med en tur i den blå planet hvor sanserne skærpes. Det er alt sammen seværdigheder for både børn og voksne – det er blot at komme afsted :)

Du kan benytte kortet over attraktioner i Danmark til at finde attraktioner i nærheden af dig.

Attraktioner i Udlandet

I udlandet er der ofte masser af ting at se og opleve tæt på turistede områder.
Heide Park i Nordtyskland, Disney land i Paris eller hvad med et historisk tilbageblik til romerrigets storhedstid i Rom med Colosseum.

Hos Ferie og Børn beskriver vi de steder vi kommer forbi på vores rejser med børn – Så følg med på siden for at få nye guides og input.

december 20, 2020 0

Bedste nye rutschebane

Af Martin Fisker

Bedste nye rutschebane! Saven er netop kåret til bedste nye rutschebane – læs alt om Saven her og læs om nyheden for 2021 i Fårup Sommerland

november 18, 2020 0

Jul på Bakken

Af Helle Jensen

Gør dig klar til juleeventyr på Dyrehavsbakken, når verdens ældste forlystelsespark slår portene op til Jul på Bakken. Her er…