Tivoli Friheden

Tivoli Friheden

oktober 15, 2020 Slået fra Af Helle Jensen
Brugernes bedømmelse af Tivoli Friheden

GIV STJERNER

Her kan du uddele fra 1 til 5 stjerner – således kan du være med til at guide andre børnefamilier.

Sending
User Review
4.33 (3 votes)

Tivoli Friheden er en forlystelsespark i Aarhus for børn og voksne. Tivoli Friheden ligger midt i smuk natur ved Marselisborg skoven. I Tivoli Friheden finder man masser er forlystelser for både store og små børn.

Udover de mange forlystelser er Tivoli Friheden specielt kendt for de mange børnevenlige shows på friluftscenen.

Seneste omtaler af Tivoli Friheden

  • Sådan åbner attraktioner i Danmark: Så er det nu tid til at byde foråret velkommen med åbningen af mange danske… Indlægget Sådan åbner attraktioner i Danmark blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Det sker i Efterårsferien: Efterårsferien er for mange familier lig med fridage, samvær og hygge med børnene. Heldigvis sker der… Indlægget Guide: Det sker i efterårsferien blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Efterårsferie med Halloween i Friheden: Fra Lørdag d. 9. Oktober til Søndag d. 24. Oktober kan man, ligesom sidste år,… Indlægget Halloween i Friheden 2021 blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Sæsonen åbner d. 1. april med flere store nyheder og oplevelser for børn i Tivoli Friheden. Sæsonåbningen af Tivoli Friheden… Indlægget Oplevelser for børn i Tivoli Friheden blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Ferie og Børn er vilde med de populære seværdigheder i Aarhus – Derfor har vi her samlet en liste med… Indlægget 10 bedste seværdigheder i Aarhus blev først udgivet på FERIE OG BØRN.


Find vej

Tivoli Friheden
Skovbrynet 5
8000 Aarhus
Denmark