Tivoli Friheden

Tivoli Friheden

oktober 15, 2020 Slået fra Af Helle Jensen
Brugernes bedømmelse af Tivoli Friheden

GIV STJERNER

Her kan du uddele fra 1 til 5 stjerner – således kan du være med til at guide andre børnefamilier.

Sending
User Review
4.33 (3 votes)

Tivoli Friheden er en forlystelsespark i Aarhus for børn og voksne. Tivoli Friheden ligger midt i smuk natur ved Marselisborg skoven. I Tivoli Friheden finder man masser er forlystelser for både store og små børn.

Udover de mange forlystelser er Tivoli Friheden specielt kendt for de mange børnevenlige shows på friluftscenen.

Seneste omtaler af Tivoli Friheden

  • Oplevelser i efterårsferien for børn: For mange familier (inkl. min egen) så betyder efterårsferien familiehygge og ture til rundt i… Indlægget 10 Oplevelser i Efterårsferien for børn blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Som en tradition I Danmark holder flere attraktioner åbent i julen.Til Jul er der pyntet op med nisser, julemænd og… Indlægget Disse attraktioner holder åbent i Julen blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Sådan åbner attraktioner i Danmark: Så er det nu tid til at byde foråret velkommen med åbningen af mange danske… Indlægget Sådan åbner attraktioner i Danmark blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Det sker i Efterårsferien: Efterårsferien er for mange familier lig med fridage, samvær og hygge med børnene. Heldigvis sker der… Indlægget Guide: Det sker i efterårsferien blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Efterårsferie med Halloween i Friheden: Fra Lørdag d. 9. Oktober til Søndag d. 24. Oktober kan man, ligesom sidste år,… Indlægget Halloween i Friheden 2021 blev først udgivet på FERIE OG BØRN.


Find vej

Tivoli Friheden
Skovbrynet 5
8000 Aarhus
Denmark