Tivoli København

Tivoli København

december 21, 2020 Slået fra Af Helle Jensen
Brugernes bedømmelse af Tivoli København
Sending
User Review
4.25 (4 votes)

Tivoli København er beliggende i centrum af København kun 2 minutter fra hovedbanegården. Her finder man verdens ældste tivoli med flere ikoniske forlystelser og farverige oplevelser.

Tivoli København er for både store og små børn. Når indgangen og turbåndet er betalt kan der nemt gå en hel dag med at udforske den flotte gamle forlystelsespark.

Sommer i Tivoli København

Her finder du seneste omtaler af Tivoli København:

  • Oplevelser i efterårsferien for børn: For mange familier (inkl. min egen) så betyder efterårsferien familiehygge og ture til rundt i… Indlægget 10 Oplevelser i Efterårsferien for børn blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Som en tradition I Danmark holder flere attraktioner åbent i julen.Til Jul er der pyntet op med nisser, julemænd og… Indlægget Disse attraktioner holder åbent i Julen blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Forlystelsesparker på Sjælland: Som de fleste med et “legebarn i maven” og med børn som er vilde med at komme… Indlægget Forlystelsesparker på Sjælland blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Sådan åbner attraktioner i Danmark: Så er det nu tid til at byde foråret velkommen med åbningen af mange danske… Indlægget Sådan åbner attraktioner i Danmark blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Oplevelser i København for børn: Med to børn på 4 og 7 år, havde vi i længere tid snakket om… Indlægget Oplevelser i København for børn blev først udgivet på FERIE OG BØRN.


Find vej

Tivoli København
Vesterbrogade 3
1630 København V
Danmark