Tivoli København

Tivoli København

december 21, 2020 Slået fra Af Helle Jensen
Brugernes bedømmelse af Tivoli København
Sending
User Review
4.25 (4 votes)

Tivoli København er beliggende i centrum af København kun 2 minutter fra hovedbanegården. Her finder man verdens ældste tivoli med flere ikoniske forlystelser og farverige oplevelser.

Tivoli København er for både store og små børn. Når indgangen og turbåndet er betalt kan der nemt gå en hel dag med at udforske den flotte gamle forlystelsespark.

Sommer i Tivoli København

Her finder du seneste omtaler af Tivoli København:

  • Forlystelsesparker på Sjælland: Som de fleste med et “legebarn i maven” og med børn som er vilde med at komme… Indlægget Forlystelsesparker på Sjælland blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Sådan åbner attraktioner i Danmark: Så er det nu tid til at byde foråret velkommen med åbningen af mange danske… Indlægget Sådan åbner attraktioner i Danmark blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Oplevelser i København for børn: Med to børn på 4 og 7 år, havde vi i længere tid snakket om… Indlægget Oplevelser i København for børn blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Det sker i Efterårsferien: Efterårsferien er for mange familier lig med fridage, samvær og hygge med børnene. Heldigvis sker der… Indlægget Guide: Det sker i efterårsferien blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Efterårsferie i Tivoli København åbner med Halloween fra 14 oktober til og med 7. november! I Efterårsferien tager Tivoli for… Indlægget Efterårsferie i Tivoli København blev først udgivet på FERIE OG BØRN.


Find vej

Tivoli København
Vesterbrogade 3
1630 København V
Danmark