Tivoli København

Tivoli København

december 21, 2020 Slået fra Af Helle Jensen
Brugernes bedømmelse af Tivoli København
Sending
User Review
4.5 (2 votes)

Tivoli København er beliggende i centrum af København kun 2 minutter fra hovedbanegården. Her finder man verdens ældste tivoli med flere ikoniske forlystelser og farverige oplevelser.

Tivoli København er for både store og små børn. Når indgangen og turbåndet er betalt kan der nemt gå en hel dag med at udforske den flotte gamle forlystelsespark.

Her finder du seneste omtaler af Tivoli København:

  • Endelig er det igen muligt at opleve dans, teater og Rasmus Klump i Tivoli, når Carstensens Have tager et solidt… Indlægget Oplev Rasmus Klump i Tivoli blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • I Danmark er vi så heldige at have flere attraktioner verdensklasse! Vi har her samlet de 10 top attraktioner i… Indlægget 10 Top attraktioner i Danmark blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Som en tradition I Danmark holder flere attraktioner åbent i julen.Til Jul er der pyntet op med nisser, julemænd og… Indlægget Disse attraktioner holder åbent i Julen blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Oplevelser i efterårsferien for børn: For mange familier (inkl. min egen) så betyder efterårsferien familiehygge og ture til rundt i… Indlægget 10 Oplevelser i Efterårsferien for børn blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Oplevelser i København for børn: Med to børn på 4 og 7 år, havde vi i længere tid snakket om… Indlægget Oplevelser i København for børn blev først udgivet på FERIE OG BØRN.


Find vej

Tivoli København
Vesterbrogade 3
1630 København V
Danmark