København ZOO

København ZOO

oktober 16, 2020 Slået fra Af Helle Jensen
Brugernes bedømmelse af København Zoo
Sending
User Review
4.8 (5 votes)

København Zoo er en af Danmarks største zoologiske haver med masser af eksotiske dyr. Mest kendt er København Zoo for de to kinesiske Pandaer.

Seneste omtaler af København ZOO:

  • I Danmark er vi så heldige at have flere attraktioner verdensklasse! Vi har her samlet de 10 top attraktioner i… Indlægget 10 Top attraktioner i Danmark blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Som en tradition I Danmark holder flere attraktioner åbent i julen.Til Jul er der pyntet op med nisser, julemænd og… Indlægget Disse attraktioner holder åbent i Julen blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Sådan åbner attraktioner i Danmark: Så er det nu tid til at byde foråret velkommen med åbningen af mange danske… Indlægget Sådan åbner attraktioner i Danmark blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Zoologisk have København fejrer fødselsdag: Zoologisk have København fylder år mandag d. 20. september – Men det er ikke en… Indlægget Zoologisk have København fejrer fødselsdag blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Zootårnet åbner igen i København ZOO! I de seneste fem måneder har Københavns bedste udsigt været forbeholdt en håndfuld tømrere,… Indlægget Zootårnet åbner igen i København ZOO blev først udgivet på FERIE OG BØRN.


Find vej

København ZOO
Roskildevej 32
2000 Frederiksberg
Danmark