Bakken

Bakken

oktober 15, 2020 Slået fra Af Helle Jensen
Brugernes bedømmelse af Bakken
Sending
User Review
4.4 (5 votes)

Bakken – Eller Dyrehavsbakken som den hedder – er en forlystelsespark i Dyrehaven ved Klampenborg ca. 10km nord for København og er verdens ældste nuværende forlystelsespark. Forlystelsesparken er næsten 450 år gammel og byder på forlystelser og attraktioner for alle aldre, lige fra rutsjebaner til karruseller.

Bakken er specielt kendt for Cirkusrevyen, som er en revy som har kørt siden 1935. Dyrehavsbakken er dog meget mere end dette. Her står 32 forlystelser, et hav af boder, ishuse og gode restauranter klar til at tage imod børnefamilier fra hele landet!

Læs Ferie og Børns anmeldelse af Dyrehavsbakken – her

Seneste omtaler af Dyrehavsbakken

  • I Danmark er vi så heldige at have flere attraktioner verdensklasse! Vi har her samlet de 10 top attraktioner i… Indlægget 10 Top attraktioner i Danmark blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Som en tradition I Danmark holder flere attraktioner åbent i julen.Til Jul er der pyntet op med nisser, julemænd og… Indlægget Disse attraktioner holder åbent i Julen blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Forlystelsesparker på Sjælland: Som de fleste med et “legebarn i maven” og med børn som er vilde med at komme… Indlægget Forlystelsesparker på Sjælland blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Sådan åbner attraktioner i Danmark: Så er det nu tid til at byde foråret velkommen med åbningen af mange danske… Indlægget Sådan åbner attraktioner i Danmark blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Det sker i Efterårsferien: Efterårsferien er for mange familier lig med fridage, samvær og hygge med børnene. Heldigvis sker der… Indlægget Guide: Det sker i efterårsferien blev først udgivet på FERIE OG BØRN.


Find vej

Bakken
Dyrehavevej 62
2930 Klampenborg
Danmark