Aarhus Åbner Op – For børn

Aarhus Åbner Op – For børn

juni 15, 2021 0 Af Helle Jensen

Aarhus Åbner Op – For Børn: Der er lagt op til folkefest i smilets by når “Aarhus Åbner Op” inviterer til en hel måned med kulturtilbud i Aarhus. Programmet byder på mange kulturelle oplevelser og mange arrangementer er for børnefamilier. Her kan man opleve MGP koncerter, kendte personer fra Ramajang og meget mere.

Festen er allerede startet og løber fra d. 10. juni til d. 11. juli. Her byder Musikhuset, Train og futurelive velkommen til et brag af en åbningsfest for aarhusianere og byens gæster. Festen kører sideløbende med EM i fodbold, hvor fodbolden kan følges på storskærm i Musikhusparken ved Musikhuset i Aarhus. Men der er også meget andet end fodbold på programmet.

”Det bliver et brag af en sommer i Musikhusparken med masser af god bold, nationale og internationale bands og oplevelser for hele familien. Vi har længe stået hamrende klar i startblokken, og vi glæder os til, at parken kommer til at summe af liv.”

siger Musikhusets kunstneriske chef, Jeppe Uggerhøj

Udover EM i fodbold vil der være masser af arrangementer, så hele byen kan fejre en længe ventet genåbning af Aarhus med underholdning, mad og drikke. Naturligvis med alle nødvendige Corona-restriktioner på plads.

“Det er utrolig vigtigt for os, at vi formår at favne hele byen og alle aldersgrupper. Det vil jo ikke være en genåbning, hvis ikke vi talte til alle aarhusianere, og derfor har vi sigtet efter at lave så bredt et program som muligt. Og selvfølgelig med sikkerheden i top.”

siger Kristian Gislason, der er direktør for futurelive og initiativtager til Aarhus Åbner Op

Aarhus Åbner Op – For børn

Der er masser af underholdning for børn, når nogle af de mest kendte og elskede Ramasjang-karakterer skaber familiestemning i Musikhusparken om eftermiddagen. De fremmødte børn kan glæde sig til at opleve og lege med Motor Mille og Hr. Skæg fra Ramasjang, blive klogere på dyrenes verden med Sebastian Klein og synge og danse med børne-MGP.

De lidt større børn kan glæde sig til Open Air Bio med tegnefilmen Ternet Ninja og selvfølgelig Danmarks EM kampe på storskærm 🇩🇰⚽️

I Odense kan man ligeledes opleve arrangementer i børnehøjde – Læs mere om Odense Opening her

Aarhus Åbner Op 2021 i musikhusparken
Aarhus Åbner Op 2021 i musikhusparken

Børnevenligt program til Aarhus Åbner Op

Udvalgte børnevenlige arrangementer til Aarhus Åbner Op:

  • Mandag d. 28/6 – kl. 14 – 15 – Heino Fikser Alt
  • Tirsdag d. 29/6 – kl. 14 – 15 – Hr. Skæg
  • Onsdag d. 30/6 – kl. 14 – 15 – MGP 2021 vindere
  • Lørdag d. 3/7 – kl. 11 – 12 – Sigurd Barret
  • Søndag d. 4/7 – kl. 11 – 12 – Sigurd Barret
  • Mandag d. 5/7 – kl. 11 – 12 – Motor Mille
  • Tirsdag d. 6/7 – kl. 17 – 18.30 – Ternet Ninja (Open Air Bio)
  • Lørdag d. 10/7 – kl. 14 – 15 – Sebastian Klein 
  • Søndag d. 11/7 – kl. 11 – 12 – Kaya & Ole K

Find hele programmet og køb billetter her

Musik og comedy til de voksne

For de voksne gæster vil der være en række kulturelle arrangementer på en central placeret scene i Musikhusparken. Her præsenterer Musikhuset og Train en række udendørs sommerkoncerter med danske og internationale navne. Livekoncerter med Peter Sommer, Thomas Dybdahl, Carl Emil Petersen, Marie Key, Bæst, Bo Kaspers Orkester, Aura Dione og Annika Aakjær er allerede på plads, mens flere bands løbende vil blive tilføjet det musikalske program. 

“Vi er glade for at kunne invitere hele Aarhus til en fælles fejring af genåbningen af byen. Vi glæder os til, at livemusikken spiller igen, og vi er stolte af at kunne præsentere en række aktuelle og prominente musiknavne til den fælles fejring.”

siger Carsten V. Nielsen, direktør for Train

Udover fodbold og musik byder Aarhus Åbner Op på en række af de bedste danske komikere som Andreas Bo, Simon Talbot, Lars Hjortshøj og Carsten Bang. Er du mere til popcornspisning og tæppehygge, så er der 3 open air-filmfremvisninger. Her vises Ternet Ninja, Retfærdighedens ryttere og Thomas Vinterbergs Oscarnominerede Druk.

FAQ om Aarhus Åbner Op – For børn

Hvornår afholdes Aarhus Åbner Op?

Aarhus Åbner Op afvikles sideløbende med EM i fodbold fra d. 10 juni til d. 11. juli.

Er Aarhus Åbner Op for børn?

Ja – der er masser af arrangementer for børn. Bl.a. MGP vindere, Motor Mille og Hr. Skæg.
Læs mere i artiklen

Hvor finde man programmet for børn til Aarhus Åbner Op?

Find programmet for børnevenlige arrangementer i artiklen.

Hvem arrangerer Aarhus Åbner Op?

Musikhuset, Train og futurelive er gået sammen om at skabe en fest for hele Aarhus og byens gæster.
Læs mere i artiklen

Hvor afholdes Aarhus Åbner Op?

Festen af arrangementerne foregår i Musikhusparken, Frederiks Allé 16, 8000 Aarhus C

KIlde: Musikhuset