Kategori: Månedens TIP: Oplevelser for børn

Hver måned finder vi hos Ferie og Børn de bedste forslag til oplevelser for børn. De bedste forslag samles til Månedens TIP, som udgives en gang om måneden. Du kan derfor finde nye tips og ideer, til ting i kan lave med børn, hver måned på ferieogbørn.dk og på Ferie og Børns Facebook side.

Månedens TIP kan indeholde rabatter, udstillinger, nyheder og meget mere, til attraktioner, museer, zoologiske haver, badeland, natur og mange andre gode ting at lave for børn.

De udvalgte familievenlige oplevelser udvælges ud fra aktuelle kampagner, rabatter og attraktioner som er aktuelle i den enkelte måned. Har du et tip til aktuelle oplevelser for familier med børn – Så er du meget velkommen til at sende et tip til redaktionen.
Alle indkomne tip vil blive vurderet af redaktionen og de bedste udvalgt til Månedens TIP.

Månedens TIP: Aktiviteter for børn (Foto: Ferie og Børn)

Månedens TIP: Aktiviteter for børn

Find oplevelser for børn med Månedens TIP

Nogle tip kan sagtens hjælpe til at finde på gode forslag til oplevelser med børn hele året. Men flere af forslagene er aktuelle i den pågældende måned. Dette gælder specielt for rabatter, særudstillinger, foredrag og lignende.

Månedens TIP kan dermed give inspiration og ideer til hvad man kan lave med børnene og heldigvis er Danmark fyldt med gode oplevelser og steder at tage hen :)

Månedens TIP: Oplevelser for børn

Find seneste udgaver af Månedens TIP herunder: