WOW PARK åbner igen til påske!

WOW PARK åbner igen til påske!

marts 18, 2021 0 Af Helle Jensen

WOW PARK åbner igen til påske! Lege- og forlystelsesparkerne WOW PARK Billlund og WOW PARK Skjern åbner igen lørdag den 27. marts. Efter længere tids nedlukning, dels pga. vinter og dels pga. restriktioner er parkerne nu klar til at modtage gæster igen. Dermed er der nu mulighed for at bruge en dag i påsken på et besøg i de to naturvenlige parker 🙂

CEO og medstifter for WOW PARK, Jacob Hindhede, fortæller:

”Vi tror, at mange trænger til at komme ud og lufte kroppen sammen hele familien efter en lang vinter foran skærmen. Vi glæder os til at se en masse glade familier igen i WOW PARK i både Skjern og Billund.
I WOW PARK har vi masser af plads på de store udendørs arealer, og der er selvfølgelig spritdispensere rundt i begge parker. Der er mulighed for at holde god afstand til de andre gæster, og man behøver ikke at gå indendørs”.

Ferie og Børn har tidligere besøgt WOW PARK i Billund – Du kan læse mere om vores oplevelser her.

WOW PARK åbner igen – i både Skjern og Billund

WOW PARK er to kæmpestore lege- og forlystelsesparker placeret i skov og natur. Her kan børnefamilier boltre sig sammen hele dagen – i trækronerne, i skovbunden og under jorden i sikre og gode rammer. Her er masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt!

WOW PARK åbner i Billund

WOW PARK Billund er en helt ny park, som åbnede i 2020. Den første og oprindelige park i Skjern åbnede i 2013. 
I WOW PARK er der masser af oplevelser for alle børn og voksne. Trætoplegehuse, rutsjebaner og hængebroer i over 10 meters højde, hoppenet i træerne, sjove svævebaner og vilde kæmpeslynger, underjordiske huler og store labyrinter. Der er også mulighed for mere stille aktiviteter som konkurrencer og spil, søde klappegeder, krea-workshop og meget andet.

Når pulsen bliver for høj i trætoppene kan man slappe af med kreative lege.
Når pulsen bliver for høj i trætoppene kan man slappe af med kreative lege.

Maden kan enten medbringes hjemmefra eller der er mulighed for at besøge det finurlige og børnevenlige spisested Madladen (Billund) eller Skovcaféen (Skjern). Medbringes maden hjemmefra kan i også lave en hyggelig picnic i skoven blandt alle aktiviteterne eller grille jeres medbragte mad. Ved bålstederne kan I hygge jer med popcorn, skumfiduser og snobrød – som alle kan købes på stedet.


TIP: Vidste du at det også er muligt at holde fødselsdag i WOW PARK – Læs om det her.


Husk at medbringe en negativ COVID-19 test

Myndighederne stiller disse krav vedr. COVID-19 test:

  • Alle gæster fra og med 15 år skal ved ankomst fremvise en negativ COVID-19 test, som er maks. 72 timer gammel
  • Medbring dokumentation for enten en negativ hurtigtest eller PCR-test. Skal indeholde navn, testtidspunkt og testresultat
  • Medbring ID i form af pas, kørekort, sundhedskort eller anden offentlig udstedt ID-kort. Dokumentation kan enten være elektronisk eller på papir.

Det er vigtigt at der er styr på ovenstående restriktioner – Du kan læse mere om COVID-19 restriktionerne i WOW PARK her

Kilde: Pressemeddelelse