Fødselsdag i WOW PARK

Fødselsdag i WOW PARK

maj 26, 2022 0 Af Helle Jensen

Sponsoreret indlæg:
Fødselsdag i WOW PARK for hele familien er et hit! Fælleskab, aktiv leg og plads til udfoldelse – Det er opskriften på en anderledes og succesfuld fødselsdag for familien. Her kan børn, forældre og bedsteforældre deltage og være sammen om oplevelser ud over det sædvanlige..

En ny måde at holde fødselsdag

Fødselsdage er ofte forbundet med faste traditioner. Hos os fejrer vi altid børnenes fødselsdage ved at invitere den nærmeste familie til kaffe og kage hjemme i vante omgivelser. Men denne gang var vi fast besluttet på at der skulle ske noget nyt. Men samtidig var det vigtigt at det skulle være en god dag for alle! Vi havde derfor sat følgende 3 kriterier for fødselsdagen:

 1. Det skal være en aktiv dag
 2. Hele familien skal kunne deltage – Både børn og voksne
 3. Det skal være en dag som man husker

LÆS OGSÅ: En dag i WOW PARK


WOW PARK - Natur og leg (Foto: Ferieogborn.dk)
WOW PARK – Natur og leg (Foto: Ferieogborn.dk)

Ud fra disse kriterier stod det hurtigt klart at WOW PARK kunne opfylde vores ønsker. I WOW PARK er der masser af aktiviteter, hvor ung som gammel kan deltage. Og mon ikke det kan huskes når bedsteforældrene kravler rundt i træerne med børnebørne ;)?

Fødselsdag i WOW PARK

WOW PARK giver den perfekte ramme for en fødselsdag for både børn og voksne. Vi har sammensat en video fra vores fødselsdag i WOW PARK – Se den her:

Video: Fødselsdag i WOW PARK (Video: Ferieogborn.dk)

Natur, leg og hygge

WOW PARK er et sted for friske børn, oplagte forældre og bedsteforældre. Parken består af udendørs aktiviteter med fokus på natur, leg og hygge.

I WOW PARK kan man opleve:

 • Klappe-geder
 • Enorme gynger
 • Trampoliner oppe mellem træerne
 • Underjordiske huler
 • Klatrestativer i træerne
 • Svævebaner
 • Labyrinter
 • Vand-leg
 • Bålsted
 • Legepladser

De mange forskellige aktiviteter var et stort hit, da det gav mulighed for at hver aktivitet gav nye udfordringer og satte en ny leg igang. Alle børn var dermed aktiveret i alle 7 timer vi var i parken. De voksne skiftedes til at deltage, hvilket gav en god dynamik for dagen.

Og havde dagens fødselsdagsgæster troet at dagen udelukkende bød på kaffe og kage i rolige omgivelser, så ville de have været skuffet 😉 I stedet fik de en kanon sjov fødselsdagsfest med fuld fart på. For efter en dag hvor alle fik gået, hoppet, snakket og klatret – Så var det glade børn, motion og frisk luft der fik fokus på denne anderledes, men fantastiske form for fødselsdag i WOW PARK.

Madpakker og Madboder

WOW PARK byder på flere muligheder for at blive forsynet med mad og drikkevarer. I Madladen finder man både burger og pizzafoldies, i Ishuset kan man købe is og popcorn og pop-op butikken midt i parken giver mulighed for at blive kølet af med is og slush ice på de varme dage.

Der er dog også gode muligheder for at medbringe mad og drikkevarer hjemmefra. Ved Skovhuset er der mulighed for at grille (medbring egne grillkul eller køb dem på stedet) den medbragte mad.

Fælles for Madladen, Ishuset og Skovhuset er den gennemførte stemning. En stemning som i øvrigt er gennemgående for hele parken – Mulighederne er mange og hyggen i top !

Pris for en fødselsdag i WOW PARK

I WOW PARK er der mulighed for at købe gruppebillet eller fødselsdag. Hvad der bedst giver mening kommer helt an på hvor mange i er i alt og hvor mange børn der er med til fødselsdagen. Se mere på wowpark.dk, hvor der også er mulighed for at printe fødselsdagsinvitationer.

 • Du finder mere info om fødselsdag (min. 10 personer, hvoraf max 3 er voksne) i WOW PARK her
 • Du finder mere info om grupperabat (min. 20 personer) i WOW PARK her

Her er budgettet for vores tur i WOW PARK:

Budgettet er for 20 personer – 10 børn og 10 voksne. Vi kom da parken åbnede kl. 10.00 og tog hjem da den lukkede kl. 17.00. Udgifterne er derfor for en hel i dag for hele familien.

UdgiftPris
Entré (Grupperabat kr. 165,- pr. person – Normalt kr. 219,-)Kr. 3.300
Mad (Pølsebrød og grillpølser – Medbragt hjemmefra)Kr. 500,-
Drikkevarer (Sodavand og juice – Medbragt hjemmefra)Kr. 200,-
Kaffe (8 kopper kaffe Købt i Madladen)Kr. 240,-
Slush Ice (8 Slush ice købt i Madboden)Kr. 160,-
SamletKr. 4.400
Samlet pris pr. personKr. 220,-
Budget for fødselsdagen

FAQ – Fødselsdag i WOW PARK

Kan man holde fødselsdag i WOW PARK?

JA – Det kan man i den grad!
Læs mere i artiklen

Kan man leje en trækvogn i WOW PARK?

Ja – Det koster 49 kroner for at leje en trækvogn i træ.

Kan man købe mad og drikkevarer i WOW PARK?

Ja – Der er flere boder med både mad, drikkevarer, is, popcorn, slush ice og meget mere.

Må man medbringe egne mad og drikkevarer?

Ja – Der er gode steder, både inde og ude til at spise medbragte mad og drikkevarer.

Ny fødselsdagstradition

Engang i mellem har vi alle brug for at bryde et fasttømret mønster. Det har vi for at udfordre og udvikle vaner og traditioner. Vi brød med vores faste fødselsdagstradition og holdte fødselsdag i WOW PARK – Og med udelukkende positive tilbagemeldinger fra vores gæster og 2 børn som har haft den “fedeste fødselsdag nogensinde”, så tør jeg godt at sige – Det gør vi igen 🇩🇰👍