En dag i WOW PARK

En dag i WOW PARK

juni 15, 2023 1 Af Helle Jensen

Oplysning: Billetterne til turen i WOW PARK er givet af WOW PARK.
WOW PARK har ikke haft indflydelse på indholdet.

WOW PARK, Billund!

Kl. 9 Søndag morgen satte vi os i bilen for at begive os afsted til den netop åbnede WOW PARK i Billund. Vores 2 børn, Kathrine på 4 og Sebastian på 7 år, var enormt spændte på hvad der ventede. Og helt ærligt – det var de 2 forældre også 😉
For en nyåbnet park med mulighed for at klatre rundt oppe i træerne, ville det være noget hvor hele familien kunne deltage? JA det var det!

En dag i WOW PARK Billund

For 6 en halv time senere forlod vi parken, godt trætte i hoved og ikke mindst kroppen, efter at vi alle 4 havde brugt det meste af dagen på at kravle, klatre, hoppe, svinge, balancere og gynge…Og det var med fuld knald på! For vores børn var det lige sagen at få lov at udfolde sig i naturen og ikke mindst oppe i træerne 🙂
Men også forældrende var både underholdt og udfordret, efter en dag med god motion og frisk luft.


LÆS OGSÅ: Hold din fødselsdag i WOW PARK


5 hurtige om WOW PARK

Hvor ligger WOW PARK?

WOW PARK, Billund ligger i Billund, som er placeret i Jylland, mellem Vejle og Esbjerg. Parken ligger tæt på Legoland og Lalandia. Adressen er Havremarken 15, 7190 Billund.

Hvornår åbner WOW PARK?

Åbningstiderne er fra kl. 10.00 og indtil parken lukker kl. 17.00. Disse åbningstider gælder for det meste af sæsonen.

Kan man overnatte i WOW PARK?

Nej man kan ikke overnatte i parken – Men der er andre gode muligheder for overnatning i Billund. Tjek bl.a. Zleep Hotels og Lalandia.

Hvad er prisen for en dag i WOW PARK?

Prisen for en dag i WOW PARK i Billund for 2 voksne og 2 børn inkl. mad er ca. 1.200kr. Se hele udregningen i artiklen.

Hvad er aldersgrænsen i WOW PARK?

Alle børn må være med i parken. Men aktiviteterne henvender sig til børn fra 2 til 12 år. Fra 4 til 5 år kan de fleste forlystelser gennemføres. (Børn under 16 år skal være ifølge med en voksen)

Ankomst til WOW PARK

Vi ankom til WOW PARK præcis kl. 10.00 som parken åbnede på en solrig søndag i Billund.

På vej ind i WOW Park
På vej ind i WOW PARK

Ved indgangen fik vi udleveret et kort over parken. Og en venlig medarbejder gav lidt instrukser med på vejen, så de mest nødvendige informationer blev korrekt modtaget.

Herefter var vi klar til at slå os løs i den store park. Det første der slog os var naturligvis den skønne natur…Men også hvordan WOW PARK er bygget op med respekt for træ og natur – Det virker indbydende!

Kort over WOW Park
Kort over WOW PARK

På kortet kunne vi se at parken er inddelt i 6 zoner, så nu var det blot at tage hul på de 38 udfordringer som WOW PARK byder på.
Vi startede med den blå zone – Hvor vi hurtigt fik mulighed for at gynge og køre på svævebane.
Herefter begav vi os videre mod Hugormen, Muretuen og ørnereden som ledte os igennem labyrinter af piletræer og hegn – Godt med 2 små stifindere 😉

Da vi omsider fandt ud igen, begav vi os videre ind i skoven. Her fandt vi en noget udfordrende bane, med balancebomme og andre motorisk krævende forhindringer.

WOW PARK udfordrer motorikken

Men dette var blot begyndelsen på mange flere udfordringer!
For med sved på panden efter at have hjulpet Kathrine igennem banen, så kunne vi fornemme at nu skulle vi op i træerne – Altså helt op i træerne. Så med 2 modige børn der førte an, befandt vi os pludselig flere meter over jorden. Og det eneste imellem os og jorden var det net vi karvlede rundt på.

Læs også: Tag på Kæmpe trolde skattejagt

Indrømmet – Der gik lige lidt tid inden vi som forældre kunne slappe af ved tanken om at vores 2 børn, på 4 og 7 år, kravlede ubekymret rundt flere meter over jorden. Men de fik hurtigt bevist at de klarede opgaven til UG og vi kunne lidt efter lidt slappe af og nyde at voksne også kunne være børn for en dag. FEDT!

Madladen

Formiddagen var gået, næsten halvdelen af kortet forceret og nu var det tid til frokost – En velfortjent pause efter en formiddag med fuld fart på både børn og voksne.

Spisestedet Madladen ligger centralt placeret midt i parken og er hyggeligt indrettet med siddepladser både inde og ude. Begge dele er lavet af naturmaterialer, som giver et indtryk af at det hele er bygget ind i naturen – godt lavet
På denne dag var der stort set ingen kø og maden var færdig indenfor 5 minutter, hvilket er super rart med 2 meget sultne børn.

Desværre må jeg være ærlig at sige at der er plads til forbedring når det kommer til maden. Jeg selv fik en salatbowle som var super lækker. Den lille på 4 fik en Pizzafoldie, som er en pizza der foldes på midten, og det fungerede rigtig fint. Nu er smag jo altid en smagssag, men begge drenge fik burgere, og var desværre ikke så begejstrede. Bøfferne var ikke med en bøf, men med langtidsbraiseret kød. Det er bare enormt upraktisk med en burger der nærmest falder fra hinanden imens burgerbollen bliver gennemvædet af det braiserede kød.

Det blev trods alt en god oplevelse, da vi sad udenfor i perfekte og utrolig hyggelige omgivelser! Og på en dag med 25 grader og høj solskin.
Hvis man ikke ønsker at købe maden i parken, er der heldigvis rig mulighed for at medbringe egen madpakke.

Toiletter

Normalt er toiletter blot noget der skal være der og som vi benytter uden at tænke videre over dette. Men i WOW PARK i Billund har de gjort denne del af turen til en lille oplevelse i sig selv. Her er toiletterne bygget ind i en bakke, med legeplads på toppen. Indgangene til toiletterne er lavet i forskellige højder og inde på toiletterne er toiletbåsene lavet i forskellige højder så børn og voksne kan finde netop den båd som passer til dem. Det er godt fundet på og flot lavet.

Boldleg i trætoppene

Efter vi havde fyldt maverne med mad fra Madladen og lidt medbragt frugt, var vi nu klar til at udforske de 2 næste områder. Det gule område (på kortet) er et område hvor vi rigtigt fik lov at klatre (Det højeste var 15 meter op i luften) og hoppe på flere forskellige trampoliner. Trampolinerne var vi allerede ved ankomsten blevet informeret omkring af den flinke WOW PARK medarbejder. Vi var derfor godt forberedte.

TIP: Husk bukser som går ned over knæene og en langærmet trøje. Dette er for at undgå at få sår på albuer og knæ fra trampolinerne.

På med de langærmede trøjer og så op på trampolinen med de store bolde. Her er der en 50m2 trampolin spændt ud mellem flere træer. Og oppe på trampolinen finder vi 2 store bolde som hopper og danser sammen med os. Det er ærlig talt hylende skægt at hoppe rundt og forsøge at skubbe de store og lidt tunge bolde frem og tilbage imellem os. Og her finder vi voksne, med vores størrelse, endelig en udfordring hvor vi har en fordel 😉

Popcorn og snobrød

Ind imellem de mange udfordrende aktiviteter i trækronerne, blev der også tid til en pause med snobrød og popcorn over bål. Vi får udleveret en pose med majs og en snobrødspind med dej. Herefter sætter vi os tilrette ved et af bålstederne midt i parken. Det ender som det plejer – brød og popcorn blev lidt brændt. Men alle hyggede sig og heldigvis er de fleste børn jo ikke så kræsne.

TIP: Til folk som os der har en tendens til at brænde vores snobrød på – her er en guide til det perfekte snobrød 😉

Klappedyr

Vi slutter dagen af med det sidste område – Lyserød område. Her finder vi blandt andet klappe-gederne, som befinder sig i en stor indhegning, hvor vi kan gå ind og komme helt tæt på dyrene. Især Kathrine på 4 år er ret vild med gederne og synes de er nuttede – bedøm selv.
Faktisk er det et godt afbræk fra de hæsblæsende aktiviteter i trækronerne. Hos gederne foregår det hele lidt mere roligt og det trænger vi til efter flere timer med fuld knald på.

Nu nærmer klokken sig 17, hvor parken lukker. Det passer os egentlig meget godt – for vi er alle 4 ved at være godt trætte.

Pris for en dag i WOW PARK

Jeg har her listet prisen for en dag i WOW PARK i Billund (2 voksne og 2 børn på hhv. 4 og 7 år)

 • Entre: kr. 640,- (Få 10% rabat ved at tilmelde dig nyhedsbrevet på wowpark.dk)
 • Frokost (Madladen): kr. 390,-
 • Is: Kr. 94,-
 • Popcorn og snobrød: Kr. 30,-

SAMLET pris for en dag for 2 voksne og 2 børn: Kr. 1.154,-

På GENSYN

Efter 6.5 timers intensiv oplevelse, er vi nu klar til at finde bilen og sætte kursen hjemad igen. Ja der er skønhedsfejl i den nyåbnede park – Nogle få forlystelser var ikke helt færdige, maden fik ikke topkarakterer og skiltningen kunne være bedre… Men sikke en fantastisk dag vi har haft!
Børnene er helt færdige efter at have klatret i træer, hoppet på trampoliner oppe i luften, klappet geder, spist is og ikke mindst lavet popcorn over bål.

Hvilken dag – Tak til hele holdet bag WOW PARK – Vi kommer helt sikkert igen.

Tak for en skøn dag med børnene
Tak for en skøn dag med børnene

BEDØMMELSE

WOW Park
85 100 0 1
Samlet bedømmelse af WOW Park
Anmeldelse af WOW Park
85/100
Total Score
 • Børnevenlig
  95/100 Fantastisk
  Beskriver hvor godt stedet er for børn
 • Transport til stedet
  83/100 Meget godt
  Beskriver hvor nemt det er at komme frem til stedet
 • Området generelt
  88/100 Super godt
  Beskriver hvor godt området/stedet er lavet/indrettet
 • Pris
  73/100 Godt
  Beskriver hvor dyrt eller billigt det er at komme ind og købe mad

FOR

 • Skøn natur
 • Et sted for alle børn i alle aldre
 • Giver motion med leg
 • Børn og voksne kan deltage på lige vilkår

IMOD

 • -