Nyhed: Flyv på skiferie fra Sønderborg

Nyhed: Flyv på skiferie fra Sønderborg

marts 18, 2021 0 Af Helle Jensen

Flyv på skiferie fra Sønderborg – Nu bliver det nemmere for danske og tyske turister at besøge de populære skisportssteder Sälen og Trysil næste vinter, da Alsie Express lancerer ny flyrute mellem Sønderborg og Scandinavian Mountains Airport.

For vintersæsonen 2021/22 vil Scandinavian Mountains Airport tilføje endnu et flyselskab, når danske Alsie Express fra og med januar satser på rejser til de skandinaviske fjelde. Dermed bliver både SkiStar Trysil og Sälen, med afgange fra Sønderborg, mere tilgængelige for både danske, tyske og hollandske turister. 

“Det er meget glædeligt, at vi allerede i næste vinter 2021/22 kan byde flere internationale gæster velkommen til vores destinationer i Sälen og Trysil. I år har været et noget anderledes år pga. Coronapandemien, og vi oplever en enorm interesse fra tidligere internationale gæster, bl.a. danske og tyske, for at besøge os igen.
Næste vinter indvier vi også vores nye SkiStar Lodge Hundfjället med kun 10 minutters transport fra lufthavnen. Stedet bliver en vigtig del af den samlede oplevelse hos SkiStar Sälen for både svenske og udenlandske gæster. Satsningen fra Alsie Express på en ny flyrute vil gøre det langt nemmere og bidrage til en mere fleksibel transport for mange, som vil kunne undgå bilen og i visse tilfælde lange rejsetider”.

siger Mathias Lindström, kommerciel direktør i SkiStar AB.

Oplandet for Sønderborg Lufthavn omfatter ud over danske rejsende også det nordtyske marked. Også Holland forventes at ligge inden for rækkevidde af den nye rute.

Kom hurtigere på pisten i Trysil - Flyv fra Sønderborg (Foto: Skistar)
Kom hurtigere på pisten i Trysil – Flyv fra Sønderborg (Foto: Skistar)

Flyv på skiferie fra Sønderborg

  • Afgange hver torsdag og søndag i perioden fra den 13. januar til 27. februar 2022
  • Flyvetid på 120 minutter
  • Flybilletter kan bestilles på alsieexpress.dk fra og med i dag, den 17. marts 
  • Der vil være mulighed for tilbagebetaling ved eventuelle COVID-19-restriktioner fra Alsie Express

Scandinavian Mountains Airport

I december 2019 blev Scandinavian Mountains Airport indviet som den første nye lufthavn i Sverige i 20 år. En unik regional satsning med kun 10-25 minutters transport til SkiStars skiområder i Sälen og kun 40 minutter til Norges største skisted, SkiStar Trysil.

Du kan læse meget mere om den nye lufthavn og de nye muligheder for en bilfri skiferie her

Kilde: pressemeddelelse