Museet for Søfart i efterårsferien

Museet for Søfart i efterårsferien

oktober 7, 2021 0 Af Martin Fisker

Museet for søfart i efterårsferien: Så er det tid for små og store landkrabber, for efterårsferien på M/S Museet for Søfart er fuld af aktiviteter, lege og oplevelser i børnehøjde. Smag en ægte beskøjt, byg et containerskib eller test dig selv i den store M/S test: er du landkrabbe eller søulk? Men der er mere end det – Man kan også synge sømandsviser, få en tatovering eller udforske udstillingen BETTEMATROS med fotos fra dengang børn gik på danseskole i matrostøj.


TIP:
Find inspiration til efterårsferie med børn


Aktiviteter på Museet for Søfart i efterårsferien

  • Den store M/S test – Søulk eller landkrabbe?
  • Opgaver med Kaptajn Storm og hans papegøje Diego
  • Drømmeskibet
  • Sømandsværksted
  • Bettematros (udstilling)
  • Få en tatovering
  • Søslangekjoler og sømandsmode

Den store M/S test – Søulk eller landkrabbe?

Efterårsferien på M/S Museet for Søfart byder på oplevelser og udfordringer for både børn og voksne. Alle børn slippes løs på museet for at bestå den store M/S test – Landkrabbe eller søulk? Opgaverne i testen fører børnene gennem museet med sjove og lærerige udfordringer. Her bliver der også tid til leg på Drømmeskibet og oplevelser undervejs. Til sidst tælles pointene sammen og der udleveres diplom med titler som M/S matros, kaptajn eller landkrabbe. 

Kaptajn på M/S Museet for Søfart (Foto: Maria D├©nvang)
Kaptajn på M/S Museet for Søfart (Foto: Maria D├©nvang)

Kaptajn Storm og Papegøjen Diego

Kaptajn Storm og hans papegøje Diego har brug for hjælp til at løse opgaver rundt omkring på museet. Afkod signalflag, naviger efter stjernerne, find skibsrotterne, smag en beskøjt og hjælp med at holde styr på lasten.

Drømmeskibet

Der er også mulighed for at gå om bord i det prisbelønnede legeunivers – Drømmeskibet, hvor man kan klæde sig ud som kaptajn eller kok. Her finder man også det bemandede Sømandsværksted, hvor børnene kan bygge, male sit helt eget containerskib eller lave et magisk akvarium med selvlysende muslinger, skaller og farver.
(Materialer 45,- kr.)

Søslangekjoler og sømandsmode

Familier med lidt større børn kan gå på opdagelse i det magiske undervandslandskab af koraller og fantasifulde kreationer i den anmelderroste særudstilling OCEANISTA – Havet & moden gennem 100 år. Oplev en søslangekjole, et stykke tatoveret hud fra en død sømand og meget mere. Det er snart sidste chance for at opleve OCEANISTA udstillingen, der kan opleves frem til 28 november. 

Priser og åbningstider hos Museet for Søfart i efterårsferien

Priser:

  • Voksne: Kr. 120,-
  • Børn under 18 år: Gratis i ifølge med en betalende voksen. 

Køb billetten online her

Åbningstider:

Mandag til Søndag fra kl. 11.00 – kl. 17.00.
Museet har åbent hver dag i efterårsferien, og Sømandsværkstedet tager imod fra 11-16.30. 

FAQ om efterårsferie på Museet for Søfart

Hvad er M/S Museet for Søfart?

M/S Museet for Søfart fortæller historien om Danmark som en af verdens førende søfartsnationer på stemningsfuld og dramatisk vis i prisvindende rammer skabt af BIG – Bjarke Ingels Group.

Holder Museet for Søfart åbent i efterårsferien?

Ja! Der er åbent og der er linet op til oplevelser for hele familien.
Læs mere i artiklen

Hvad kan man opleve på Museet for Søfart i efterårsferien?

Hver dag i efterårsferien byder M/S Museet for Søfart på oplevelser for små og store matroser. Smag en beskøjt, styr efter stjernerne eller tag den store M/S test: Landkrabbe eller søulk?
Læs mere i artiklen

Kilde: Pressemeddelelse – M/S Museet for Søfart