GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA åbner sæsonen

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA åbner sæsonen

marts 20, 2021 0 Af Helle Jensen

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA åbner sæsonen Lørdag den 27. marts, når portene slås op til sæson 2021. Det bliver en ny sæson med et væld af nyheder i den traditionsrige zoologiske have – og også en kommende sæson, der fra begyndelsen vil være påvirket af restriktioner. 

Med åbningen af sæsonen er en lang række nyheder – I år kan man opleve et nyt Babycare Center, nye legeredskaber, nyt ishus, udvidelser af Safari Shop, ændring af restaurantkoncept, nye modeller i dinosaurparken og et nyt pingvinanlæg samt en Verdensmålsarena, som dog først kan ses senere på sæsonen.
Den nye sæson kommer dermed til at byde på masser af nyheder og servicetiltag for de besøgende børn og voksne i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. 

“Vi har aldrig på ét enkelt år haft så mange projekter i støbeskeen og kunnet byde på så mange nyheder på en gang. Vi måtte sætte en masse projekter i stå sidste år på grund af nedlukningen, men jeg skal love for, at vi har taget revanche, og vi har haft en meget travl vinter, hvor vi har arbejdet med alle tiltagene”

siger direktør i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Richard Østerballe.  
Løveparken i Givskud Zoo
Løveparken i Givskud Zoo

Sæsonen åbner med restriktioner

Sidste sæson bar tydeligt præg af COVID-19 og de mange restriktioner, såsom afstandskrav, forsamlingsforbud, ensretning i parken, hyppig rengøring, brug af håndsprit og så videre. 
Disse foranstaltninger og flere tiltag fortsætter ind i 2021. I år er der fra åbningsdagen et krav fra Kulturministeriets side om, at gæster skal kunne fremvise en negativ COVID-19-test for at få adgang til parken, dog med visse undtagelser for eksempel for børn. 

“Det er klart, at det krav skal vi efterleve, og det vil få betydning, når gæster ankommer til parken. Vi vil have medarbejdere, der tjekker, at gæster har test med, så det vil give øget pres på indgangen. Men vi gør, hvad vi kan, for at det vil gå så gnidningsfrit som muligt. Vi må bare opfordre gæster til at have testen klar, og så til at de køber billet eller årskort på forhånd, så vi minimerer fysisk kontakt i vores Billetsalg”

siger Richard Østerballe.   

Direktøren fortæller desuden, at der for sæsonen er planlagt både events og ture bag kulisserne:

– Vi har valgt at tage de positive briller på, og så må vi tilpasse og eventuelt aflyse løbende, hvis restriktionerne kræver det. Men ellers håber vi bare at kunne give gæsterne en masse gode oplevelser i 2021. 

Anmeldelse af GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA

Vi kommer helt tæt dyrene i Givskud Zoo (Foto: Ferie og Børn)
Vi kommer helt tæt dyrene i Givskud Zoo (Foto: Ferie og Børn)

Ferie og Børn var sidste år en tur i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA – Hvilket var en perfekt dag i zoologiskhave med 2 børn, som til sidst var trætte, men bare måtte have det sidste med 🙂

Du kan læse hele anmeldelsen her

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA åbner sæsonen lørdag den 27. marts 2021 kl. 10.00. 
Parkens COVID-19 restriktioner kan findes her.