PLAYMOBIL-Funpark åbner igen

PLAYMOBIL-Funpark åbner igen

juni 11, 2021 0 Af Martin Fisker

PLAYMOBIL-FunPark åbner igen d. 14. juni. 2021. Nu starter en ny sæson i den populære forlystelsespark PLAYMOBIL-Funpark. Dermed kan både små og store gæster igen besøge parken i Zirndorf, ved Nürnberg i midten af Tyskland, som efter mere end et halvt års Corona-pause åbner forlystelsesparkenigen portene til en ny sæson.

Mød bl.a. Pirat Rico som går med børnene på skattejagt i det store piratområde eller som plasker rundt med de glitrende havfruer i det forfriskende vand – Dog sjovest i sommerlige temperaturer 😉 Ellers kan man tage på GoCart-kurset, hvor børnene jager kriminelle sammen med PLAYMOBIL-politiet og man opleve det magiske eventyrland med enhjørningerne.

Se listen med de 100 bedste attraktioner i Tyskland

Åbningstider, priser og billetter til PLAYMOBIL-Funpark

PLAYMOBIL-FunPark har udvidet åbningstiden, således er følgendeåbningstider gældende indtil November måned:

  • Åbent dagligt fra kl. 9 til kl. 19.

Entre Priser:

  • Børn og Voksne: 12,90 Euro (ca. 100 danske kroner)
  • Børn under 3 år: Gratis adgang (Husk at bestille en online billet)

Ligesom sidste år er adgang kun mulig med en online billet til en fast dato på grund af det begrænsede antal besøgende der er tilladt i parken.

Billetsalget i onlinebutikken er startet – Find online billetter her

PLAYMOBIL FunPark I Nürnberg
PLAYMOBIL FunPark I Nürnberg

Information omkring Covid 19:

Der er oprettet et omfattende hygiejne- og sikkerhedskoncept, som i år er tilpasset de nuværende regler og betingelser. På PLAYMOBIL-FunPark website kan gæster finde flere oplysninger om retningslinjerne der skal følges.

Et overblik over de vigtigste detaljer:

  • Indgang kun med online dagsbillet – Dette gælder også indehavere af sæsonbilletter, børn under 3 år eller indehavere af gratis billetter.
  • Dagespecifikke billetter kan kun bookes online. Der er dermed ikke mulighed for at købe billetter ved indgangskortkontorerne på stedet.
  • Attraktionerne i det udendørs område er åbne, specielle brugsbetingelser er mulige (f.eks. Begrænset, samtidig antal besøgende på de enkelte stationer).
  • HOB-centret med PLAYMOBIL legeby og indendørs klatrehave er lukket. Hotelgæster kan dog spise morgenmad dagligt fra kl. 07.30 til 10.00 i HOB-centret.
  • Masker skal bæres på kontaktpunkter, i sanitetsfaciliteterne, i cateringbranchen og i alle overdækkede områder af PLAYMOBIL-FunPark. I princippet kræves der ingen maske i de udendørs legepladser. En FFP2-maske er påkrævet for at handle i butikken.
  • Besøgende bliver bedt om at overholde de anbefalede hygiejneregler og holde en sikker afstand på mindst 1,5 m fra andre familier. Afmærkninger i hele parken angiver sikkerhedsafstande og andre foranstaltninger. På hele PLAYMOBIL-FunPark og i PLAYMOBIL-hotellet rengøres følsomme områder oftere og særligt intensivt. Desinfektionsmiddel dispensere er tilgængelige til generel brug.

PLAYMOBIL-Funpark åbner igen med fokus på leg

PLAYMOBIL-FunPark i Zirndorf ved Nürnberg er kendt som “gør-det-selv-forlystelsesparken” i Tyskland og har vundet flere priser som den mest familievenlige forlystelsespark.

I det 90.000 m² store område med storformat PLAYMOBIL legeverdener og spændende aktive legepladser opfordres børn mellem 3 og 10 år til at lege og opleve. Det kan blandt andet være i det 5.000m2 store indendørs område med en overdækket klatrehave, som er med til at give masser af gode muligheder for leg og oplevelser – selv i dårligt vejr.

Kilde: Pressemeddelelse