100 bedste attraktioner i Tyskland

100 bedste attraktioner i Tyskland

oktober 20, 2020 0 Af Helle Jensen

100 bedste attraktioner i Tyskland 2019/2020: På trods af den nuværende Corona-pandemi med tilhørende rejsebegrænsninger, rejser mange familier til Tyskland som feriedestination. Af disse turister i Tyskland deltog 13.000 besøgende fra 50 forskellige lande i den årlige undersøgelse af de 100 største destinationer i Tyskland.

Øverst på listen for tredje gang ligger Hamborgs Miniatur-Wunderland, verdens største modeljernbane fordelt på 1.500 kvadratmeter. Indtil videre har omkring 19 millioner besøgt Miniatur Wunderland i Hamborg. På andenpladsen finder man forlystelsesparken Europa-Park i Rust, Baden-Württemberg. Her skaber 18 temaområder, over 100 karruseller og shows samt seks temahoteller nogle helt unikke oplevelser. Eventyrslottet Neuschwanstein i Bayern sikrede tredjepladsen på top 100 listen. Hvert år besøger 1,5 millioner mennesker fra hele verden det eventyrlige slot.

For vores partnere inden for tysk turisme sikrer vi med denne populære undersøgelse et autentisk stemningsbillede af, hvilke destinationer der er særligt kendte og efterspurgte. Positionen på top 100-listen har etableret sig som et kendetegn for kvalitet og bruges af virksomheder som salgsargument i international markedsføring, forklarer Petra Hedorfer, administrerende direktør og bestyrelsesmedlem i DZT.

100 bedste attraktioner i Tyskland siden 2012

Siden 2012 har besøgende på DZTs websted www.germany.travel været i stand til at finde specielle attraktioner, fritidsfaciliteter, begivenheder, kulturarv eller naturlandskaber i et fritekstfelt. Baseret på disse data udvikler DZT en årlig rangordning. Undersøgelsen af Årets 100 bedste attraktioner i Tyskland startede d. 14. november 2019 og sluttede d. 31. juli 2020.

Attraktionerne, der rangerer blandt de ti bedste i 2020, er den historiske Dresden, Rothenburg ob der Tauber, den romantiske vej, byen Berchtesgaden med søen Königssee, UNESCOs verdensarv Kölns domkirke, Schwarzwald og øen Rügen.

Top 100 bedste attraktioner i Tyskland

  1. Miniatur Wunderland, Hamborg
  2. Europa-Park, Rust
  3. Neuschwanstein Castle, Bayern
  4. Dresden
  5. Rothenburg ob der Tauber, Bayern
  6. Den romantiske vej, Möttingen
  7. Berchtesgaden National Park, Bayern
  8. Cologne Cathedral, Køln
  9. Schwarzwald National Park, Seebach
  10. Rügen Island

Se resten af listen over de 100 bedste attraktioner i Tyskland på denne side – Her kan se flere detaljerede oplysninger om de hundrede mest populære attraktioner i Tyskland 2019/2020. Derudover kan besøgende også filtrere disse og se dem placeret på et interaktivt kort.

Bedste attraktioner i Danmark

Find attraktioner i Danmark
Find attraktioner i Danmark

Tyskland er et super godt land at rejse i for børnefamilier. Her er der styr på logistik, sikkerhed og stort set alt andet man kan tænke sig. Samtidig er landet så stort at der hele tiden venter gode oplevelser lige om hjørnet.

Men man behøver heldigvis ikke rejse så langt for at finde gode attraktioner. I Danmark har vi masser af forlystelsesparker, Zoologiske haver, akvarier og vandland.

Ferie og børn har lavet et kort som kan hjælpe med at finde nye og spændende attraktioner i Danmark. Her kan du filtrere din søgning, så du kan finde de bedste attraktioner for din familie i Danmark. – Start din søgning her.

Kilde: Tysklands Turistkontor