100 bedste attraktioner i Tyskland

100 bedste attraktioner i Tyskland

november 4, 2021 0 Af Helle Jensen

100 bedste attraktioner i Tyskland: Med en verden der er åbnet en smule mere op efter en hård omgang Corona-pandemi med tilhørende rejsebegrænsninger, rejser mange familier til Tyskland som feriedestination. 13.000 turister og besøgende fra hele 50 forskellige lande deltog i en undersøgelse af de 100 største destinationer i Tyskland.

Øverst på listen for tredje gang ligger Hamborgs Miniatur-Wunderland, verdens største modeljernbane fordelt på 1.500 kvadratmeter. Indtil videre har omkring 19 millioner besøgt Miniatur Wunderland i Hamborg. På andenpladsen finder man forlystelsesparken Europa-Park i Rust, Baden-Württemberg. Her skaber 18 temaområder, over 100 karruseller og shows samt seks temahoteller nogle helt unikke oplevelser. Eventyrslottet Neuschwanstein i Bayern sikrede tredjepladsen på top 100 listen. Hvert år besøger 1,5 millioner mennesker fra hele verden det eventyrlige slot.

For vores partnere inden for tysk turisme sikrer vi med denne populære undersøgelse et autentisk stemningsbillede af, hvilke destinationer der er særligt kendte og efterspurgte. Positionen på top 100-listen har etableret sig som et kendetegn for kvalitet og bruges af virksomheder som salgsargument i international markedsføring.

Forklarer Petra Hedorfer, administrerende direktør og bestyrelsesmedlem i DZT

100 bedste attraktioner i Tyskland siden 2012

Siden 2012 har besøgende på DZTs websted www.germany.travel været i stand til at finde specielle attraktioner, fritidsfaciliteter, begivenheder, kulturarv eller naturlandskaber i et fritekstfelt. Baseret på disse data udvikler DZT en årlig rangordning. Undersøgelsen af Årets 100 bedste attraktioner i Tyskland laves hvert år og listen opdateres derfor en gang om året.

Herunder kan du se toppen af listen over de 100 bedste attraktioner i Tyskland.

Top 100 bedste attraktioner i Tyskland

 1. Miniatur Wunderland, Hamborg
 2. Europa-Park, Rust
 3. Neuschwanstein Castle, Bayern
 4. Phantasialand, Brühl
 5. Rothenburg ob der Tauber, Bayern
 6. Den romantiske vej, Möttingen
 7. Dresden
 8. Berlin
 9. Schwarzwald National Park, Seebach
 10. Medieval Crime Museum, Rothenburg
 11. Rügen Island
 12. Mainau Island
 13. Berchtesgaden National Park, Bayern
 14. München
 15. Saxon Switzerland National Park
 16. The Moselle Valley
 17. Hamborg
 18. Heidelberg Castle
 19. Cologne Cathedral, Køln
 20. Nationalpark Harzen
 21. Julemarked i Rothenburg
 22. Nurnberg julemarked
 23. Den gamle by Bamberg

Se resten af listen over de 100 bedste attraktioner i Tyskland på denne side – Her kan man se flere detaljerede oplysninger om de hundrede mest populære attraktioner i Tyskland. Derudover kan besøgende også filtrere disse og se dem placeret på et interaktivt kort, som kan være en god hjælp når turen til Tyskland skal planlægges.

Steder i Danmark

Find attraktioner i Danmark
Find attraktioner i Danmark

Tyskland er et super godt land at rejse i for børnefamilier. Her er der styr på logistik, sikkerhed og stort set alt andet man kan tænke sig. Samtidig er landet så stort at der hele tiden venter gode oplevelser lige om hjørnet.

Men man behøver heldigvis ikke rejse så langt for at finde gode attraktioner. I Danmark har vi masser af forlystelsesparker, Zoologiske haver, akvarier og vandland.

Ferie og børn har lavet et kort som kan hjælpe med at finde nye og spændende attraktioner i Danmark. Her kan du filtrere din søgning, så du kan finde de bedste attraktioner for din familie i Danmark.


Find gode steder for børn i Danmark
Start din søgning her


Kilde: Tysklands Turistkontor