Mød en Kamel og et Æsel på Bellevue Strand

Mød en Kamel og et Æsel på Bellevue Strand

november 27, 2020 0 Af Helle Jensen

Lørdag den 28. og søndag den 29. kan man møde levende kameler og æsler på Bellevue Strand.

For første gang nogensinde kan du støde på kameler og æsler på Bellevue Strand. Det er ikke den type dyr, du typisk venter at se i Charlottenlund tæt ved København. Og slet ikke i vintermånederne, men der er en rigtig god grund til, at de i øjeblikket nyder det danske vejr udendørs. Det hvide sand på stranden bliver nemlig hver weekend indtil jul forvandlet til sandet fra en ørken i mellemøsten, med en rigtig, levende kamel og et rigtigt, levende æsel. Det sker i forbindelse med forestillingen “Folk og Røvere i Kardemomme By”, som i øjeblikket spilles på Bellevue Teatret.

Dyrene holder til inde i teltet, men kommer også udendørs på gåture, når vejret tillader det. Man kan mødes med, røre ved og snakke med både kamelen og æslet, når man besøger teltet i forbindelse med forestillingen.

Læs også: Museer i København

Folk og Røvere fra Kardemommeby på Bellevue Strand (Foto: Henrik Møller)
Folk og Røvere fra Kardemommeby på Bellevue Strand (Foto: Henrik Møller)

Jespers Cirkus på Bellevue Strand

Kamelen og æslet hører til i Jespers cirkus, som for første gang nogensinde får sit eget cirkustelt opført. Forestillingen ender (som mange bekendt) godt, og røverne Kasper, Jesper og Jonathan bliver æresborgere i Kardemomme by. Jesper bliver cirkusdirektør, og i år har vi besluttet at opføre hans telt på Bellevue Strand.

Rent praktisk er teltet opført for at udvide pladsen foran teatret, så en sikker afstand stadig kan holdes af besøgende. Teltet giver mulighed for at besøgende kan få varmen, nu hvor man ikke kan samles indendørs i teatrets egen foyer.

Det kan du opleve på Bellevue strand:

  • Bellevue Teater rykker foyeren udendørs af henhold til CoVID-19
  • Bellevue Teater har oprejst et cirkustelt på Bellevue Strand
  • Man kan møde et æsel og en kamel i cirkusteltet
  • Forestillinger foregår med nødvendige forholdsregler: Håndsprit og halvt-fyldte sale
  • Forestillinger holdes hver uge, onsdag til søndag, helt indtil jul

Du kan møde de levende kameler og æsler på Bellevue Strand fra kl. 9:00 til kl. 17:30 både lørdag den 28. og søndag den 29. November.

Teater med Folk og Røvere i Kardemommeby

Forestillingen med Folk og Røvere i Kardemommeby, med den skrappe Tante Sofie, de 3 røvere, Politimester Bastian og alle de andre folk fra Kardemommeby, kan opleves på Bellevue Teatret – eller rettere på Bellevue strand foran teatret resten af November, samt i December måned frem til d. 23 December.

Billetprisen er er fra 170 kroner + gebyr pr. person for den ca. halvanden time lange forestilling. Find billetter til forestillingen her.

Kilde: Bellevue Teatret