Feriehusudlejer tilbyder annulleringsgaranti

Feriehusudlejer tilbyder annulleringsgaranti

oktober 30, 2020 0 Af Helle Jensen

Som følge af coronavirus efterspørger danskerne i stigende grad tryghed, når de booker ferie. Derfor tilbyder en af Danmarks førende feriehusudlejer – DanCenter, nu annulleringsgaranti på bookinger i 2021.

Landets sommerhuse er i høj kurs blandt danskerne. Danskerne har med de mange rejserestriktioner, vendt sig mod de mange muligheder for at leje sommerhuse i Danmark. Mange er dog – med rette – betænkelige ved at booke næste års ferie allerede nu. Dette skyldes i høj grad corona, som har fået rejselystne danskere til i højere grad at efterspørge sikkerhed og tryghed i deres valg og køb af ferie.
Det mærker man blandt andet hos en af landets førende feriehusudlejere, DanCenter. Derfor imødekommer DanCenter nu tendensen med en annulleringsgaranti, der skal sikre en øget forbrugerbeskyttelse ved forudbestilling.

– Vores gæster kan trygt og sikkert bestille næste års ferie hos os allerede nu. I øjeblikket tilbyder vi en attraktiv afbestillingsservice, som sikrer, at man kan annullere sin ferie og få pengene retur, hvis der skulle blive behov for det.

fortæller Kim Holmsted, som er adm. direktør hos DanCenter og formand i Feriehusudlejernes Brancheforening.

LÆS OGSÅ: Gode råd til kør selv ferie med børn

DanCenter tilbyder annulleringsgaranti

I en kort periode fra den 15. november til d. 30. november kan alle bookinger, af ophold i 2021 foretaget direkte hos DanCenter og søsterselskabet Danland, gratis annulleres senest 45 dage før ankomst. Opholdene skal være bestilt inden den 30. november 2020.

Den nye annulleringsgaranti kommer i kølvandet på en sommer og et efterår, hvor DanCenter i flere uger måtte melde alt udsolgt. Interessen for feriehuse ser, ifølge Dancenter, ud til at fortsætte ind i 2021, og garantiordningen er således tiltænkt at kunne skabe tryghed hos de danskere, som gerne vil sikre sig et feriehus i sommerferien næste år:

– Det er naturligvis foreståligt, at danskerne i øjeblikket er ekstra opmærksomme på både sikkerhed og afbestillingsmuligheder i forbindelse med deres feriebookinger. Vi håber, at vores nye annulleringsgaranti kan give vores gæster tryghed, så de med ro i sindet kan sikre sig et af landets eftertragtede sommerhuse i god tid, slutter Kim Holmsted.

Har du spørgsmål om Covid-19 regler hos DanCenter ved leje af sommerhus – så kan du læse mere på deres FAQ side her.

Kort om DanCenter og annulleringsgarantien

Hvem er DanCenter?

DanCenter er en af Danmarks førende feriehusudlejere og har mere end 60 års erfaring med at etablere kontakt mellem udlejere af ferieboliger og interesserede lejere.

Hvor store er DanCenter?

Dancenter råder over omkring 7.000 ferieboliger, som er fordelt over flere sommerhusområder i Danmark , Sverige, Norge og Tyskland.

Hvad er DanCenter annulleringsgaranti?

DanCenter annleringsgaranti er en afbestillingsgaranti, som giver ret til gratis annullering af ferien senest 45 dage før ankomst.

Hvornår gælder DanCenter annulleringsgaranti?

DanCenter annulleringsgaranti gælder udelukkende ved bestilling fra d. 15. november til d. 30. november 2020.

Kilde: Dancenter