Efterårsferie i SAGALAND

Efterårsferie i SAGALAND

oktober 12, 2020 0 Af Helle Jensen

Efterårsferie i SAGALAND: Kom med en tur tilbage til middelalderen, når riddergården i SAGALAND fra d. 10. oktober til d. 20. oktober, byder indenfor til Ridderen og Dragen i efterårsferien.

I efterårsferien vil der være mulighed for at møde europamesteren i ridderdyst – Ridder Ole, som fortæller om våben og rustninger fra middelalderen og om hvordan en ridder kæmpede til hest i gamle dage.

LÆS OGSÅ: SAGALAND – Et sted for riddere

Hver dag kl. 13.00 er der heste-show! På de lige datoer (10,12,14,16,18 og 20. oktober) er der humoristisk stunt-rider show og på ulige datoer (11,13,15,17 og 19. oktober) er der i stedet linet op til ridderdyst i lansekamp. ⚔️🛡

Oplev hesteshow i efterårsferie i SAGALAND
Oplev hesteshow i efterårsferie i SAGALAND

Herudover er der god mulighed for både børn og voksne, til at udfolde de kreative evner, ved at snitte pinde i snitteriet eller ved at flette snore og andet håndarbejde fra middelalderen i Sysleriet.
Når der er blevet snittet og lavet snore, er det måske tid til at gå på jagt efter svaret på mysteriet om hvem der dræbte Dragen🐲 ?

Efterårsferie i SAGALAND – Aktiviteter:

  • Ridder Ole fortæller historier
  • Ridder heste og show
  • Drage mysteriet
  • SAGA-Spil
  • Snitteriet
  • Sysleriet
  • SAGA-fortællinger
  • Fadeburet
Sysleriet i SAGALAND
Sysleriet i SAGALAND

Åbningstider og priser i efterårsferien

Åbningstider:

SAGALAND holder åbent i efterårsferien fra lørdag d. 10 oktober til tirsdag d. 20 oktober.
Her er åbent alle dage fra kl. 10.00 til kl. 16.00.

Priser:

Børn 0 – 3 år: Gratis adgang
Børn 4 – 13 år: kr. 50,-
Voksne 14 – 99 år: kr. 100,-

Til info: SAGALAND tager imod Mobilepay og kontant betaling og når indgangen er betalt, er alle aktiviteter i Sagaland gratis at prøve.

Find vej til SAGALAND

SAGALAND ligger i Husby, tæt ved Vesterhavet – Midt imellem Ringkøbing og Holstebro.

Fra Vejle tager det ca. halvanden time at køre til SAGALAND og er man i sommerhus ved vestkysten er SAGALAND et oplagt til en god dag tilbage til middelalderen 🙂

Find attraktioner i Danmark

Det kan være en svær opgave at finde gode og anderledes attraktioner i Danmark. Hos Ferie og Børn har vi gjort det nemt for dig – Her kan man søge attraktioner frem i nærheden af den by man er på ferie i – eller tæt på hjemmeadressen.

Klik ind på kortet over attraktioner og find netop de attraktioner du søger 🙂