PLAYMOBIL FunPark – Efterårets aktiviteter

PLAYMOBIL FunPark – Efterårets aktiviteter

oktober 7, 2020 0 Af Helle Jensen

PLAYMOBIL FunPark Nürnberg: Selv når efteråret trænger sig på og dagene bliver kortere igen, er det åbent til sjov i PLAYMOBIL-FunPark i Nürnberg. Her kan man besejre piratskibet som en pirat, udforske havfrueriget eller klatre op på ridderborgen – i FunPark kan unge og gamle opleve en anderledes efterårsdag!

Her er en liste over efterårets aktiviteter i FunPark:

  • Bedsteforældredag
  • Halloween
  • Vintermagi

LÆS OGSÅ: 10 Oplevelser i efterårsferien for børn

Bedsteforældredag

Den 11. oktober fejres bedsteforældres dag i Bayern. Initiativet blev lanceret af den bayerske statsregering til ære for de mange bedsteforældre, der er der med stort engagement og kærlighed til deres børnebørn og som tilbringer tid sammen med dem. Alle bedsteforældre, der besøger PLAYMOBIL FunPark med deres børnebørn, har gratis adgang denne dag.

TIP: Alle andre dage er der et specielt tilbud til bedsteforældre i FunPark! Seniorer har gratis adgang hver mandag (undtagen i vintersæsonen, bayerske helligdage og andre helligdage).

Halloween i PLAYMOBIL FunPark

PLAYMOBIL FunPark hjemsøges omkring Halloween. 🎃👻 De, der ikke er bange for spøgelser, kan deltage i guidede rædselsvandringer i weekenden fra midten af ​​oktober. Om aftenen efter parkens lukning oplever deltagerne en eksklusiv og spændende historie og kan lære FunPark at kende på noget anderledes måde (tilmelding kræves).

Halloween i PLAYMOBIL FunPark
Halloween i PLAYMOBIL FunPark

Vintermagi

PLAYMOBIL-FunPark holder lukket fra d. 9. november, indtil vintermagien starter fra d. 28. november og helt til d. 21. februar 2021.
Er man vild med skøjteløb – kan man se frem til to skøjtebaner i år og endda tage på skattejagt eller teste glidebanen på en vintertur rundt om den atmosfærisk dekorerede piratsø. De to skibe og ridderens slot skinner i glansen af ​de ​mange lys.

Online-billetter kan bestilles under Winter Magic enten fra 10:00 til 13:30 eller fra 14:30 til 18:00.
FunPark er holder åbent indtil 10. januar i den lange vinternat. I denne periode er der åbent fra torsdag til lørdag til kl. 20.00.

Vintermagi ved Piratsøen
Vintermagi ved Piratsøen

Billetter til PLAYMOBIL FunPark

Bemærk: Adgang kun med online dagsbillet, da der ikke er billetsalg på stedet. Børn under 3 år kræver en gratis nul-billet.

Billetter til PLAYMOBIL FunPark kan bestilles her.

Generel information om PLAYMOBIL FunPark

PLAYMOBIL-FunPark ligger i Zirndorf nær Nürnberg. Nürnberg ligger mellem Frankfurt og München, ca. 8 timer fra den dansk-tyske grænse.

Parken er 90.000 m² stort, med PLAYMOBIL-legepladser i stort format og med aktive legepladser opfordres børn mellem 3 og 10 år til at lege, flytte og opleve. Det store indendørs område med en overdækket klatrehave byder på i alt 5.000 m² vejrbestandig sjov – selv i dårligt vejr.

Kilde: Pressemeddelelse