Bedste nye rutschebane

Bedste nye rutschebane

december 20, 2020 0 Af Martin Fisker

Rutschebanen “Saven” er kåret som “Bedste nye rutschebane” i Europa 🎢

Fårup Sommerlands nyeste forlystelse Saven er blevet kåret til bedste nye rutschebane i Europa ved prisuddelingen Park World Excellence Awards 2020. Forlystelsen blev præsenteret i 2020 som parkens største investering nogensinde. Rutschebanen er parkens højeste nogensinde med en højde på 24 meter og den eneste i Danmark, der kører både forlæns og baglæns.

Saven tildeles en førstepræmie i kategorien ”Best Roller Coaster – Limited Budget”, som blandt andet indebærer, at kreativiteten i konstruktionen har skubbet grænserne for forlystelser, og at rutsjebanens design er unikt i forhold til andre forlystelser.

Læs alt om Fårup Sommerland her

Fakta om Saven:

  • 24,2 meter høj
  • Kører både forlæns og baglæns
  • 20 personer pr. tog
  • Banen er 460 meter lang
  • Kapaciteten er ca. 700 personer i timen

Tip: Saven er en rutschebane for hele familien, da børn med en højde på minimum 95 centimeter kan være med ifølge med en voksen.

Vi er naturligvis meget stolte og glade for prisen. Det har hele tiden været vigtigt for os at skabe en forlystelse, som appellerer bredt til vores gæster og tilbyder en ny dimension til vores i forvejen store oplevelsestilbud til hele familien.

Niels Jørgen Jensen, adm. direktør i Fårup Sommerland.
Bedste nye rutsjebane i Europa (Foto: Fårup Sommerland)
Bedste nye rutsjebane i Europa (Foto: Fårup Sommerland)

2021 med nyhed for børn

Kåringen sætter punktum for et ekstraordinært år for Fårup Sommerland, som trods omstændighederne oplever stor opbakning i forbindelse med salg af sæsonkort.

I 2021 venter der gæsterne en spændende nyhed i parken, som især familiens yngste kan se frem til. Her præsenterer Fårup Sommerland en ny bilbane, som kan prøves af børn fra helt ned til 0 år. Bilbanen bliver placeret i hyggelige skovomgivelser i nærheden af børnetivoli og den prisvindende bedste nye rutschebane – Saven.

Kort om Fårup Sommerland.

Fårup Sommerland blev etableret i 1975 og kan i 2020 fejre 45 års jubilæum. Forlystelsesparken er årligt besøgt af cirka 600.000 gæster, hvoraf 80 procent er danske. Fårup Sommerland har en gæstetilfredshed på hele 99 procent og har gennem årene vundet en lang række priser og er bl.a. kåret til top 3 blandt Europas bedste forlystelsespark fire år i træk (Kirmes, 2015, 2016, 2017 og 2018), Verdens 3. bedste service (IAAPA, 2015 og 2016) og Nordens bedste sommerland i 2018 og 2019 (barnsemester.se). 

Se Ferie og Børns anmeldelse af Fårup Sommerland her

Kilde: Pressemeddelelse