Fårup Sommerland

Fårup Sommerland

oktober 16, 2020 Slået fra Af Helle Jensen
Brugernes bedømmelse af Fårup Sommerland
Sending
User Review
4.4 (5 votes)

Fårup Sommerland er en forlystelsespark i Nordjylland. Parken byder på masser af forlystelser og Danmarks største udendørs vandland. Sommerlandet ligger inde i en skov, i kort afstand fra bla. Løkken og Blokhus, som giver en god fornemmelse af et hyggeligt sted med god læ for vestenvinden.

Forlystelser i Fårup Sommerland

I Fårup Sommerland finder man forlystelser for børn og voksne i alle aldre. Her er der hurtige rutsjebaner, gynger der giver sug i maven og forlystelser som gør selv de mest hårdføre børn helt rundtossede 🙂

De større børn tager en tur i rutsjebanerne Saven, Lynet og Orkanen – Hvor de mindre børn giver sig i kast med Mine-Expressen, Pindsvinet og de mange legepladser med hoppepuder, klatretårne og meget meget mere.

Udover de mange forlystelser rundt i parken, er det absolut nødvendigt at huske badetøjet – For her kan man samtidig tage en tur i Danmarks udendørs badeland med bølgebassin og masser af vandrutsjebaner – Det passer perfekt til en sommerdag!

Ferie og Børn har tidligere besøgt Fårup Sommerland – Her havde vi en super dag i den nordjyske forlystelsespark. Du kan læse om vores oplevelser her

Her finder du seneste omtaler af Fårup Sommerland:

  • I Danmark er vi så heldige at have flere attraktioner verdensklasse! Vi har her samlet de 10 top attraktioner i… Indlægget 10 Top attraktioner i Danmark blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Anmeldelse af Fårup Sommerland – En skov fuld af sjov: Fårup Sommerland er en af de bedste forlystelserparker i Jylland,… Indlægget Fårup Sommerland – En skov fuld af sjov blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Sådan åbner attraktioner i Danmark: Så er det nu tid til at byde foråret velkommen med åbningen af mange danske… Indlægget Sådan åbner attraktioner i Danmark blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Det sker i Efterårsferien: Efterårsferien er for mange familier lig med fridage, samvær og hygge med børnene. Heldigvis sker der… Indlægget Guide: Det sker i efterårsferien blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Hos Ferie og Børn er vi vilde med forlystelsesparker – Derfor har vi lavet en liste med de 6 bedste… Indlægget 6 bedste forlystelsesparker i Jylland blev først udgivet på FERIE OG BØRN.


Find vej

Fårup Sommerland
Pirupvejen 147
9492 Blokhus
Danmark