6 gode råd til campingturen

6 gode råd til campingturen

februar 14, 2020 0 Af Martin Fisker

6 gode råd til campingturen: Camping er et kæmpe hit for de fleste børn. Men enhver ferie kræver en smule planlægning for at undgå dårlige oplevelser for både børn og voksne.

LÆS OGSÅ: Kør selv ferie med børn

Vi har samlet 6 gode råd til campingturen

– Så kan turen starte med godt humør og uden stress.

 1. Husk at ferien starter i bilen
  Det lyder som en selvfølge, men kommer desværre til at gøre køreturen til en træls opgave. Det behøver det slet ikke at være – Så vær godt forberedt med snacks, drikkevarer, lydbøger, børne-playliste og godt humør.
 2. Tjek vejrudsigten
  Vejret er noget at det eneste vi ikke kan styre. Så vær godt forberedt med yatzy, kort og andre gode spil til de regnfulde dage.
 3. Tjek pakkelisten
  De fleste af har prøvet det – at komme afsted og så finde ud af man har glemt noget. Hvem har lyst til at skulle så fortelt op i regnvejr og så have glemt pløkkerne 😉 – Så tjek pakkelisten.
 4. Planlæg ruten hjemmefra
  Mange biler er idag udstyret med navigation eller mulighed for at tilkoble telefonens kort til bilens skærm. Dette gør det lidt nemmere at finde frem til destinationen. Men det er stadig en god ide at tjekke kortet hjemmefra for at være på forkant med mulige udfordringer med ruten eller med teknikken.
 5. Vær opmærksom på Vejafgifter
  Flere og flere lande infører afgifter på især motorveje. Det er en god ide at være forberedt på dette også når budgettet til turen ligges – det kan løbe op i mange penge. Går turen til Østrig eller Schweiz kan der bestilles Vignette (afgift) hjemmefra.
 6. Bliv “Tempo 100” godkendt
  Både i Danmark og i Tyskland kan der søges om en Tempo 100 godkendelse, så du kan komme lidt hurtigere frem. Her er der selvfølgelig en række krav der skal opfyldes, bl.a. et særskilt krav til syn. Så kontakt en synshal i god tid.!
Er campingvognen klar til årets campingferie?
Er campingvognen klar til årets campingferie?

Så er der vist kun tilbage at ønske en rigtig god tur til hele familen 🙂