M/S Museet for Søfart

M/S Museet for Søfart

oktober 16, 2020 Slået fra Af Helle Jensen
Brugernes bedømmelse af M/S Museet for Søfart
Sending
User Review
4 (1 vote)

Museet for Søfart er et museum der beskriver den danske historie indenfor søfart. Her har Danmark siden vikingerne nydt godt af evnen til at sejle ud i verden.

Seneste omtaler af M/S Museet for Søfart

  • Museer er typisk et spændende kig ind i historien – Og museer i København er absolut i blandt de bedste… Indlægget Bedste Museer i København blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Det sker i Efterårsferien: Efterårsferien er for mange familier lig med fridage, samvær og hygge med børnene. Heldigvis sker der… Indlægget Guide: Det sker i efterårsferien blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Museet for søfart i efterårsferien: Så er det tid for små og store landkrabber, for efterårsferien på M/S Museet for… Indlægget Museet for Søfart i efterårsferien blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • OCEANISTA – Havet & moden gennem 100 år: Søfarten og havet er en af modens allerstørste inspirationskilder. Lige fra matroskraver,… Indlægget OCEANISTA – Havet & moden gennem 100 år blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Som en tidlig julegave kan du nu få rabat til Museet for Søfart. Prisen på billetten sænkes til halv pris… Indlægget Rabat til Museet for Søfart blev først udgivet på FERIE OG BØRN.


Find vej

M/S Museet for Søfart
Ny Kronborgvej 1
3000 Helsingør
Danmark