Magisk Halloween i Djurs Sommerland

Magisk Halloween i Djurs Sommerland

september 21, 2021 0 Af Helle Jensen

Magisk Halloween i Djurs Sommerland, masser af gæster i 2021 og en kæmpe nyhed på vej til 2022. Der er masser at glæde sig til i Djurs Sommerland – Som i den grad også kan glæde sig over at besøgstallet er tilbage helt i top!

Magisk Halloween i Djurs Sommerland

Op til efterårsferien – Fra d. 16. oktober forvandles Djurs Sommerland til en af Danmarks største halloween-oplevelser.
For selv om parken lige nu er lukket frem til lørdag d. 16. oktober, er der hektisk aktivitet, når hele Djurs Sommerland på blot 4 uger skal pyntes og gøres klar til en af de største halloween-oplevelser i Danmark.

LÆS OGSÅ: Halloween i Tivoli Friheden

Fra markerne ved Gyldensteen Gods på Fyn ankommer hele 30.000 græskar! De mange græskar skal fordeles ud i hele parken og sættes sammen med over 5.000 efterårsblomster og over 20 halloweeninstallationer. Men også forlystelser, køsystemer, butikker og restauranter skal pyntes med tusindvis af skræmmende edderkopper, skeletter og flagermus. Halloween-lækkerier skal forberedes, og de unikke halloween haunted houses skal først bygges. Endelig skal fantasifulde kostumer, ansigtsmaling og halloweenreplikker til over 300 medarbejdere være klar.

”Det er fascinerende at se en så stor transformation ske, når vi går fra sommersæson til Magisk Halloween, og parken på ganske kort tid drysses med magi og bliver klædt i orange farver. Selvom det i år er 12 år siden, vi bød velkommen til Magisk Halloween for første gang, er efterårsferien hvert år noget ganske særligt, ikke kun for vores gæster, men også for os der arbejder i Djurs Sommerland.”

siger Henrik B. Nielsen


GUIDE:
Efterårsferie i Aarhus for børn


Slutter med fyrværkeri

Som en ekstra oplevelse på dagene d. 16., 17., 23. og 24 oktober afsluttes dagen i Djurs Sommerland med, at Danmarks største rutschebane, Piraten, danner rammen om et kæmpe festfyrværkerishow i Piratland.

Åbningstider i Efterårsferien:

Magisk Halloween i Djurs Sommerland holder åbent fra d. 16. til d. 24. oktober fra kl. 10.00 til 18.00.

Køb billetter online her

300 udklædte hekse og græskarmænd til Magisk Halloween i Djurs Sommerland
300 udklædte hekse og græskarmænd til Magisk Halloween i Djurs Sommerland

Kæmpe nyhed på vej i 2022 – Dinosaurland

I 2022 åbner Dinosaurland med 3 nye forlystelser og over 25 gigantiske dinosaurer. Så er familien på jagt efter flere ”skræmmende” oplevelser – Så glæd jer – For lige nu arbejdes der på højtryk med byggeriet af et nyt stort temaland, der åbner i 2022. Dinosaurland bliver for hele familien, og første fase rummer en familierutschebane, en dinosaur jeep safari, en kæmpe stor dinosaur-udgravningslegeplads og over 25 livagtige dinosaurer.

Med en særlig historiefortælling tager palæontologer gæsterne med på ekspedition i dinosaurernes verden, før gæsterne kan begive sig på opdagelse i en ny stor souvenirbutik med dinosaurtema. Internationale eksperter fra Leisure Expert Group står bag det unikke oplevelsesdesign, der adskiller sig fra dinosauroplevelser, der ellers findes i Danmark. Dinosaurland er en historisk stor investering og åbner 30. april 2022.

Besøgstal overgår alle forventninger

Som sædvanligt ved afslutningen af sæsonen er det tid til at gøre status i Djurs Sommerland. Fra et 2020 hvor besøgstallet lå ca. 300.000 besøgende under 2019, så har 2021 vist vejen tilbage til tidligere besøgstal over 700.000 besøgende.

Søndag d. 18. september var en glædens dag, hvor sommersæsonens besøgstal kunne tælles op til 715.000 gæster. Der er endda stadig 9 åbningsdage tilbage i år, hvor Djurs Sommerland som nævnt holder en af Danmarks største halloween-fejringer i efterårsferien.

”Med udsigt til COVID-19 restriktioner og vacciner er der ingen tvivl om, at vi har været spændte på, hvordan sæsonen ville komme til at forløbe i år. Selv om vi selvfølgelig helst ville have været foruden, er den praktiske håndtering af de mange forskellige restriktioner gået rigtig godt, og gæsterne har virkelig taget det hele med et smil,” siger administrerende direktør Henrik B. Nielsen samtidig med, at han glæder sig over, at tiden med coronapas og mundbind er forbi.

Henrik B. Nielsen fortsætter: ”Det var vores håb, at vi i år 2 med corona kunne nå et besøgstal på 700.000 gæster for hele sæsonen. Derfor er det fantastisk, at vi allerede nu har haft besøg af 715.000 gæster – endda nærmest uden udenlandske turister i år. Med 9 dage tilbage af sæsonen er et besøgstal på +800.000 gæster, som i vores rekordsæsoner, inden for rækkevidde, hvis ellers vejr og vind er med os.”

Fakta om Magisk Halloween i Djurs Sommerland

 • Alle forlystelser er åbne fra kl. 10-18 i hele efterårsferien undtagen Vandland, Buffalo Bumper Cars og Mini Buffalo Bumper Cars.
 • Det er 12. år i træk, at Djurs Sommerland fejrer Magisk Halloween, som er en populær event med tæt på 100.000 gæster fordelt på 9 åbningsdage.
 • Hele parken i Djurs Sommerland forvandles til en af Danmarks største halloween-oplevelser – oplev bl.a.:
  • 30.000 græskar, 300 levende hekse og græskarmænd og 250 kæmpeedderkopper
  • Et 7 meter højt skelet, 7 kæmpe græskar-væsener, omvandrende monstre og store halmballe-labyrinter
  • GræskarFabrikken – Scary Haunted House
  • HekseSkolen – magisk Halloween Haunted House
  • D. 16/10, 17/10, 23/10 og 24/10 sluttes dagen af kl. 18.15 i Piratland, hvor Piraten – Danmarks største rutschebane danner rammen om et fantastisk fyrværkerishow.

Kilde: Djurs Sommerland Pressemeddelelse