Jul i Friheden: En lysende oplevelse for hele familien

Jul i Friheden: En lysende oplevelse for hele familien

september 4, 2020 0 Af Martin Fisker

Jul i Friheden: Gør du og drømmer om juletid, så glæd dig til Jul i Tivoli Friheden fra den 14. november til den 30. december. Friheden inviterer endnu engang til en forlystelsespark, pyntet som et magisk juleland med mere end 300.000 julelys! Herudover er der oplevelser i vente for både børn og voksne – Oplev julemandens værksted, julekor, juleboder, jule-kulinariske oplevelser og Danmarks måske højeste juletræ af lys.
🎄🎅🏽🍪

LÆS OGSÅ: Tivoli Friheden – Anmeldelse

Der er derfor god grund til allerede nu, at begynde at glæde sig til at der åbnes op til årets udgave af Jul I Friheden. I 2019 var det en stor succes og igen i år forventes en magisk oplevelse for hele familien.

Jul I Friheden byder på masser af lys

Når der åbnes til Jul i Friheden, kan du blandt andet glæde dig til at opleve de mange julelys. Her kan man spadsere igennem den 70 meter lange lystunnel med hele 50.000 LED lys, ligesom man kan nyde synet af de mere end 16 kilometer juleranker, der opsættes til juleåbningen i parken! Friheden har også opsat mere end 3.000 udendørs julekugler, som får forlystelsesparken til at blinke og vække julestemningen hos børn og voksne. 

Når lækkersulten melder sig kan man se frem til at besøge en lille by af boder med klassiske julelækkerier og julemad. Her kan julegodterne nydes, i mens man udforsker de mange gaveartikler og juleting, som også findes i den hyggelige by af boder.

Lys i Kærlighedstræet

Havenisserne har pyntet Tivoli Frihedens otte meter høje kærlighedstræ med masser af julekugler i flotte, forskellige farver. Træet er magisk og kan dermed give par, der ønsker sig en magisk juleoplevelse, en interaktiv oplevelse: For når begge plader under træet berøres samtidig, vil magien i kærlighedstræet automatisk tændes.

Ud over de mange juleboder, kan man se det hele den oplyste park fra toppen af Pariserhjulet 🎡 Herudover kan børn og barnlige forældre give sig i kast med næsten alle parkens forlystelser, der vil være åbne. (ikke Cobra, Brand Alarm og Sky-Tower)

Sky-Tower, som er placeret midt i parken, omdannes til Danmarks måske største jule(træ) som i hele 65 meters højde er klædt i hele 2,1 kilometer lyskæder! Under Sky-Tower er skøjtebanen åben og det være muligt at kigge op på stjernehimlen af julelys.

Sky Tower - 65 meter højt juletræ (Foto: Malte Riis)
Sky Tower – 65 meter højt juletræ (Foto: Malte Riis)

Underholdning for børn i Friheden

Pjerrot er som sædvanligt i julehumør og dukker selvfølgelig også op i parken med et særligt juleshow, som er tilpasset julen – og i denne forbindelse har Pjerrot også fundet sit nye jule-outfit frem.

Frihedens eget band af julebjørne har øvet sig hele sommeren og er derfor helt (måske) klar til at give prøver på en klassisk julesang – og selvom den måske ikke sidder helt i skabet endnu, så øver de bare videre 😉

Julens åbningstider og priser

Åbningstider:
Parken åbner kl. 13.00
Parken lukker kl. 21.00

Parken har åbent i de fleste weekender og i juledagende fra d. 27. December til d. 30. December – Se alle åbningsdage her.

Entré:
Pris for personer over 90cm: Kr. 140,-
Pris for børn under 90cm: Gratis 🙂

Der er mulighed for at tilkøbe turbånd – se priser her
(Med et Platin eller Deluxe sæsonkort kan du benytte det i Julen også)

Jul i Friheden – FAQ

Hvornår åbner Jul i Friheden?

Jul I Friheden åbner fra d. 14. November til d. 30. December

Åbningstider i Julen?

På åbningsdage har Tivoli Friheden i jule perioden åben fra kl. 13.00 til kl. 21.00.

Kan jeg bruge mit Tivoli Friheden sæsonkort i Julen?

Med et Platin eller Deluxe sæsonkort kan du benytte det i Julen også.

Hvor mange julelys kan man opleve i Jul i Friheden?

Der er pyntet op med mere end 300.000 julelys og 3.000 julekugler!

Kilde: Friheden.dk, Pressemeddelse