Den Blå Planet med nyt tiltag

Den Blå Planet med nyt tiltag

maj 25, 2020 0 Af Helle Jensen

Den Blå Planet har nu slået dørerne op og er igen klar med haj-fives 🙂 Nordeuropas største akvarium åbnede i weekendenen med et nyt gratis formidlingstiltag som sætter fokus på lydende.

Vidste du, at de glinsende smukke sild kan prutte? Og at havoddere har indbyggede shoppingposer under poterne? Disse – og 40 andre finurlige – historier kan nu opleves i Den Blå Planets over to timer lange ”lytteoplevelse”, som er akvariets nye og gratis formidlingstilbud. 

Se hvornår attraktionerne i Danmark åbner

Formidlingstilbuddet er søsat for at erstatte Den Blå Planets normale dagsprogram og for at sikre børn og voksne en god oplevelse trods et anderledes besøg med restriksioner i kølvandet på coronakrisen. 
Samtidig imødekommer det sundhedsmyndighedernes retningslinjer om hygiejne og minimerer, at for mange gæster står som sild i en tønde. 

”I stedet for touchskærme og speaks kan Den Blå Planets gæster nu lytte sig til masser af viden om havets dyr via egen telefon. Vi har premiere på audioguiden på søndag, hvor vi glæder os meget til at tage imod alle vores gæster og få mere liv i huset,” siger Jon Diderichsen, adm. direktør på Den Blå Planet. 

Den Blå Planet opfordrer alle besøgende til at købe billetten på forhånd via webshoppen og derudover medbringe egne høretelefoner. 

Læs mere om Den Blå Planets tiltag i forbindelse med genåbningen på denblaaplanet.dk

Fakta om Den Blå Planet

Den Blå Planet er Danmarks nationale akvarium. Etableret i 1939 som Danmarks Akvarium i Charlottenlund nord for København. Genåbnet i 2013 i Kastrup direkte ud til Øresund som et arkitektonisk mesterværk, med oplevelser i verdensklasse og nyt navn: Den Blå Planet, Danmarks Akvarium.
Akvariet rummer over syv millioner liter vand, hundredvis af arter og tusindvis af dyr. Vi er Nordeuropas mest visionære akvarium og dybt engageret i videnskab og naturbevarelse. Det er en af de vigtigste grunde til, at Den Blå Planet blev sat i verden for 80 år siden.