Odense Zoo

Odense Zoo

oktober 16, 2020 Slået fra Af Helle Jensen
Brugernes bedømmelse af Odense Zoo
Sending
User Review
4.5 (2 votes)

Odense Zoo er en af Danmarks største zoologiske haver. Her finder man eksotiske dyr fra hele verden. Hvert år besøger mere end 350.000 gæster den zoologiske have. Odense Zoo er dermed en af Danmarks bedst besøgte zoologiske haver og den mest besøgte seværdighed på fyn.

Seneste omtaler af Odense Zoo

  • Sådan åbner attraktioner i Danmark: Så er det nu tid til at byde foråret velkommen med åbningen af mange danske… Indlægget Sådan åbner attraktioner i Danmark blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Største event nogensinde til Jul i Odense ZOO! Jul i Odense ZOO byder på mere end 400.000 julelys, som lyser… Indlægget Jul i Odense ZOO blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Det sker i Efterårsferien: Efterårsferien er for mange familier lig med fridage, samvær og hygge med børnene. Heldigvis sker der… Indlægget Guide: Det sker i efterårsferien blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Halloween i Odense Zoo: I efterårsferien fra d. 16. oktober til d. 23. oktober er der Halloween i Odense Zoo.… Indlægget Nye oplevelser til Halloween i Odense Zoo blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Verdens største slange – Den grønne anakonda, der kan blive op til ni meter lang, kan nu opleves i Odense… Indlægget Oplev verdens største slange blev først udgivet på FERIE OG BØRN.


Find vej

Odense Zoo
Søndre Blvd. 306
5000 Odense
Danmark