Jul i Odense ZOO

Jul i Odense ZOO

november 1, 2021 0 Af Helle Jensen

Største event nogensinde til Jul i Odense ZOO!

Jul i Odense ZOO byder på mere end 400.000 julelys, som lyser haven op når Odense ZOO inviterer til årets julevent. Her bliver der pyntet og hygget til jul med juleboder, vaskeægte ZOO-nisser og en særlig julekalender skrevet og indtalt af Flemming Jensen.

Fredag den 19. november tændes lysene for første gang og inviterer ind til en eventyrlig Jul i ZOO 2021 – Planlagt til at blive det største og mest gennemførte event i havens historie.

Der har været arbejdet på- og planlagt i over et år – På at skabe den mest fantastiske juleoplevelse, der tæller juleboder, magisk julelys, vintersuppe af James Price, ægte julenisser i haven og en hel julekalender, skrevet og indtalt af Flemming Jensen. Der er med andre ord masser af ting at glæde sig til for både børn og voksne.


TIP:
Se flere forslag til Jul med børn her


Zoonisserne holder jul i Odense ZOO

Zoonisserne Zoofus og Zoofie (Foto: Odense ZOO)
Zoonisserne Zoofus og Zoofie (Foto: Odense ZOO)

Fra den 19. november indtager Zoonisserne Odense ZOO. Som gæst kan du derfor opleve sjove små nisser, der render rundt og leger med – og måske driller 😉 Og du kan møde Zoonisserne Zoofus og Zoofie – to vaskeægte ZOO-nisser, der for første gang kan opleves i Odense Zoo.

Med sig har Zoofus og Zoofie desuden et helt nyt juleeventyr i 24 afsnit, skrevet og indtalt af Flemming Jensen. I julekalenderen kan børn og barnlige sjæle høre om, hvordan de to nisser må på jagt efter julemandens rensdyr – godt hjulpet på vej af alle havens dyr.

Gratis Julekalender

Juleeventyret er gratis at hente og høre for alle, og som en ekstra ZOO-gave til børnene kan man hente en gratis Zoofus og Zoofie-julekalender i ZOObutikken og i alle Rema 1000-butikker på Fyn fra og med 1. november.

Med julekalenderen kan man hele december følge de to ZOO-nisser Zoofus og Zoofie og deres jagt på julemandens rensdyr. Nisserne kan også mødes i haven 🙂

Juleboder og magisk lys til Jul i Odense ZOO

Når mørket begynder at falde på, åbner Odense ZOO’s juleboder. Her kan man gå på opdagelse i de 25 forskellige juleboder, og trænger man til noget at varme sig på, kan man nyde den særlige ZOO-vintersuppe – udviklet specielt til Odense ZOO af James Price.

Om aftenen går oplevelsen fra hyggelig til magisk julestemning, når mere end 27 kilometer lyskæde og adskillige fantastiske jule-installationer kommer til at lyse Odense ZOO op, som det aldrig er set før. Man kan glæde sig til at se rensdyr, julemandens kane, en seks meter høj julegave og et syv meter langt hjerte – Alt sammen udsmykket med julelys.

Fakta: Alene i opsætningen af de 400.000 lys er ni personer fast beskæftiget i ni uger.

Åbningtider og priser

Julen 2021 bliver det mest omfattende event, Odense ZOO nogensinde har afholdt, derfor lukker haven i en uge for at gøre klar. Det betyder, at Odense ZOO er lukket for gæster fra og med mandag d. 15. november og til fredag d. 19. november.

Åbningstider i Julen:

Jul i Odense Zoo kan opleves fra fredag d. 19. november til og med fredag d. 24. december.
De fleste dage i Julen har Odense Zoo åben fra kl. 9.00 til kl. 20.00. Der er dog dage hvor åbningstiden er fra kl. 9.00 til kl. 16.00 – Se alle åbningstider her

Priser:

 • Heldagsbillet (9-20): 195 kr. for voksne og 100 kr. for børn
 • Aftenbillet (16-20): 125 kr. for voksne og 75 kr. for børn​

Køb billetter online her

Fakta om Jul i Odense ZOO

Hvornår åbner Jul i Odense Zoo?

 • Jul i ZOO åbner fredag d. 19. november klokken 16-20.
 • Hvad koster en billet til Jul i Odense Zoo?

 • – Heldagsbillet (9-20): 195 kr. for voksne og 100 kr. for børn
 • Aftenbillet (16-20): 125 kr. for voksne og 75 kr. for børn​

  Hvad hedder julenisserne i Odense Zoo?

  Zoonisserne hedder Zoofus og Zoofie

  Hvem har lavet juleeventyret til Odense Zoo?

  Julekalenderen fra Odense Zoo er skrevet og indtalt af Flemming Jensen

  Kilde: Pressemeddelelse / Odense Zoo