Givskud Zoo

Givskud Zoo

oktober 16, 2020 Slået fra Af Helle Jensen
Brugernes bedømmelse af Givskud Zoo

ER DU ENIG?

Her kan du uddele fra 1 til 5 stjerner – således kan du være med til at guide andre børnefamilier.

Sending
User Review
4.57 (7 votes)

Givskud Zoo er en zoologisk have beliggende i Givskud i Midtjylland. I Givskud Park finder man masser af eksotiske dyr, som løver, giraffer, elefanter, bjørne og mange flere. Denne zoologiske adskiller sig ved at parken også indeholde flere store legepladser og et større legeland.

Omtaler af Givskud Zoo

  • Sådan åbner attraktioner i Danmark: Så er det nu tid til at byde foråret velkommen med åbningen af mange danske… Indlægget Sådan åbner attraktioner i Danmark blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Det sker i Efterårsferien: Efterårsferien er for mange familier lig med fridage, samvær og hygge med børnene. Heldigvis sker der… Indlægget Guide: Det sker i efterårsferien blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Nattens jægere indtager GIVSKUD ZOO i efterårsferien – Natten falder på, og nattens jægere skal på jagt, flere sanser må i… Indlægget GIVSKUD ZOO i efterårsferien blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Høstmarked i Givskud Zoo: Når Givskud Zoo åbner op til årets store høstmarked, er der lagt op til god stemning… Indlægget Høstmarked i Givskud Zoo blev først udgivet på FERIE OG BØRN.
  • Gennem leg og sjove aktiviteter kan børn og voksne der gæster GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, i slutningen af august måned, lære… Indlægget “Sammen redder vi verden” i Givskud Zoo blev først udgivet på FERIE OG BØRN.


Find vej

Givskud Zoo
Løveparkvej 3
7323 Give
Danmark