Langelandsfestival

Langelandsfestival

marts 16, 2020 0 Af Martin Fisker

Familiecamping midt i en fest: Langelandsfestival er den perfekte kombination af campingferie og festivaloplevelse – og så er det for børn!

På en smukt beliggende plads ud til vandet i udkanten af Rudkøbing på Langeland finder man midt i Juli en stor familiefest – for på Langelandsfestival er det meste for børn, på campingområdet er der god plads omkring telte og campingvogne, på pladsen er der forlystelser og aktiviteter for børn og så er musikprogrammet i løbet af dagen selvfølgelig for børn. Det er fedt!

I 2020 er der 30 jubilæum og man vil derfor kunne forvente en fintunet festival i topform 🙂


4 hurtige svar om Langelandsfestival

Hvor ligger Langelandsfestival?

Langelandsfestival ligger i Rudkøbing på Langeland. Det tager ca. 45 minutter at køre fra Odense til Rudkøbing.

Hvad koster en billet til Langelandsfestival?

En voksenbillet til 8 dages Langelandsfestival koster i 2020 kr. 1.995,-
Børn fra 3 til 6 år koster 425 kroner og børn fra 7 til 12 år koster 995 kroner.

Kan man medbringe campingvogn til Langelandsfestival?

Man kan godt medbringe campingvogn til Langelandsfestival. Men du skal være hurtig ude, da pladserne plejer at være hurtigt udsolgt.

Kan man købe en billet inkl. et opslået telt?

Langelandsfestival har flere muligheder for overnatning. Bl.a. telte som allerede er slået op og klar nu i ankommer til pladsen. Et opslået telt koster fra 991 kroner.


Langelandsfestivalen er for børn

På de fleste festivaler i Danmark er der lagt op til fulde folk og fester til langt ud på natten. Men på Langelandsfestival er familien og dermed børn i centrum. Her er “Børneland” et sikkert hit for de mange børn på festivalen, som kan prøve og være med til det hele uden at det koster ekstra – det er en del af festival pass.
Børneland som er på størrelse med 2 fodboldbaner, byder på en lang række aktiviteter for børn i alle aldre. Her kan børnene give sig i kast med hoppepuder, den store legeplads, cykelbanen, underholdning og meget mere. I Børneland finder man også Børnescenen, hvor der er lagt op til musik, teater og dans – Og så er der selvfølgelig alkohol forbudt i Børneland!

Som en del af festivalpladsen på Langelandsfestival kan man finde Tivoligaden – som byder på forlystelser, som radiobiler og pariserhjul.
Her er der linet op til sjov for hele familien imellem musik og børneaktiviteter.

God plads til børn på Langelandsfestival
God plads til børn på Langelandsfestival

Overnatningsmuligheder på Langelandsfestival

På Langelandsfestival kan i medbringe din egen campingvogn og sætte den op på Jeres egen 75m2 store plads, således kan du få plads til fortelt, havestole og havebord og hvad i ellers plejer at medbringe på campingferien 😉

Eller måske er i mere til at komme frem til festival og sætte familiens bagage direkte ind i et allerede opslået villatelt med luftmadrasser, campingbord, stole og ikke mindst strøm i teltet.

En tredje – men helt oplagt mulighed for børnefamilier er den populære camp “Sjov for børn”, som med en helt central placering tæt på pladsen og Børneland, er perfekt for børnefamilier der gerne vil give børnene de bedste muligheder for at finde legekammerater lige i nærheden.
 – På denne camp medbringes eget telt.

Musikken

Musikken på Langelandsfestival spænder bredt, men typisk er målgruppen forældre eller børn. I løbet af dagen vil der være musik for de mindre børn. Dette foregår blandt andet på Børnescenen i Børneland.

For de lidt større børn er der masser af musik – I år kan man bl.a. opleve Citybois, Shaka Loveless og Fool.
Og for mor og far er der linet op til 80’er og 90ér -fest med Rocazino, Danser med Drenge og Dodo & the Dodos.
Se hele programmet her.

Vi ses til familiefest i de skønne omgivelser omkring Rudkøbing d. 18 til 25 juli 2020. 👍