Find feriecenter i Jylland

Find feriecenter i Jylland

februar 23, 2020 0 Af Martin Fisker

Feriecenter i Jylland – Danmark har mange gode feriecentre, som giver en fantastisk mulighed for at tage en forlænget weekendtur med venner, familie og børn.
Her kan der typisk lejes et sommerhus eller hytte beliggende i naturen og tæt på feriecenterets hjerte – Aktivitetscenter. Dette kan være en af de fordele der kan være ved at vælge et feriecenter, frem for at leje et sommerhus eller overnatte på hotel.
Aktivitetscenter kan bl.a. indeholde vandland, wellness, bowlingbane, restauranter, sportsaktiviteter og ikke mindst legeland. Dermed er der mulighed for at benytte feriecenterets faciliteter, samtidig med at familien har sit eget sted, med fred og ro til hygge og spil.

For børnefamilier med mindre børn, så er legelandet typisk der hvor der tilbringes mest tid. En hal fyldt med legeredskaber, klatretårn og rutsjebaner, det er bare et stort hit. Selv far, mor og bedsteforældre finder inden længe sig selv i toppen af et klatretårn i en vild jagt for at komme først til rutsjebanen – Og er der noget vores børn er vilde med, så er det at få de voksne til at stille kaffekoppen og lege med.

Et ophold på et feriecenter kan med fordel bookes hele året. Om sommeren medfølger muligheden (hvis det danske vejr tillader det ;)) for at benytte terrassen og benytte de udendørs faciliteter. Men resten af året kan de mange indendørs aktiviteter benyttes og det er her den virkelige fordel opnåes.

Legeland i feriecenter i Jylland
Legeland i feriecenter (Foto: Skallerup klit pressebillede)

2 gode bud på feriecenter i Jylland

Find feriecenter i Jylland. Vi har udvalgt 2 feriecentre beliggende i Jylland, som vi fungerer godt og som vi kan anbefale til en forlænget weekend.

Husk at ligge et rejsebudget inden rejsen bestilles – Beregn dit rejsebudget her.

Skallerup klit feriecenter

I kort afstand fra Hjørring i Nordjylland ligger Skallerup Klit feriecenter. Skallerup Klit feriecenter består af 285 ferieboliger, hvor de fleste er sommerhuse – alle er smukt placeret i klitterne omkring feriecenteret. Det giver fordelen ved både feriecenter og sommerhus. Sommerhusene er velholdte og godt indrettet, således kan man her få muligheden for at nyde stedet i fred og ro og med god plads omkring.

Feriecenteret består bl.a. af vandland, bowlinghal, sportshal, fitnesscenter og et gennemført wellness område for de voksne kaldet Romulus.
Udendørs findes løberuter, cykelruter og vandreruter til vesterhavet, minigolf, ridning, surfing og meget mere.
i det hele taget er Skallerup Klit feriecenter et perfekt sted for børn i alle aldre. Her er aktiviteter for alle, de mindre børn kan få mange timer til at gå i legelandet med mulighed for at klatre, rutsje, cykle, spille bordfordbold og male i det tilhørende aktivitetsrum.

Vær opmærksom på at Skallerup Klit tilbyder rabat flere gange om året i sweetdeals og via deres facebook side på bl.a. Black Friday. Her er der mulighed for at gøre et godt køb.

Læs mere her

Landal Seawest

I Vestjylland, ved vesterhavet tæt på Ringkøbing finder du Seawest. Seawest er et feriecenter med alt hvad man behøver for en god weekendtur med familie og børn.
Med en tur til Seawest kan man booke stort set alle former for overnatning. Men de fleste ferieboliger er rækkehuse med plads til 4 til 8 personer.
Alle placeret tæt på feriecenteretskerne med indendørs aktiviteter som legeland, badmintonbaner, indendørs minigolf, tropisk badeland med plads til børn i alle aldre, bowlinghal med tilhørende spillehal (spillemaskinerne i spillehallen koster dog penge), wellness og fitnessområde og flere restauranter til rimelige priser – Husk at bestille bord, badminton- og bowlinge-baner, ellers er det sandsynligt at det er optaget.
udendørs er der rig mulighed for ture til stranden, vandreruter, cykelruter, ridestier og leg på fine udendørs legepladser.

Vær opmærksom på man ofte kan finde sweatdeals på en forlænget weekend i forårs- og efter-årssæsonen.

Læs mere her

Udendørs klatretårn på feriecenter
Udendørs klatretårn på feriecenter i Jylland

Alternativ til feriecenter i Jylland

Mange campingpladser har efterhånden fundet ud af at det kan betale sig at have gode indendørs aktiviteter, som et feriecenter. Udbudet af steder med gode indendørs faciliteter og gode muligheder og at overnatte i hytter og sommerhuse er derfor mange i både Danmark og udlandet – se blandt andet vores anmeldelse af Südsee Camp syd for Hamborg.

Et andet andet populært alternativ er at leje et sommerhus eller hotelophold i en storby i nærheden af aktiviteter for børn. Det kan være tæt på forlystelsesparker som Djurs sommerland på Djursland, Heide Park ved Hamborg og Tivoli i København. Eller tæt på børnevenlig museer som Miniature Wunderland i Hamborg, Mosgaard i Aarhus og Den Blå Planet i København.