Camping med børn er et hit

Camping med børn er et hit

januar 27, 2020 0 Af Martin Fisker

Camping med børn er den perfekte ferie. Artiklen kunne have såmænd have stoppet her, for de fleste børn er vilde med campinglivet. Og det er meget forståeligt, der er altid duft af grillmad og andre børn at lege med!

Luksus camping med børn

Lad være sagt med det samme, undertegnet er ikke udpræget campist med egen campingvogn. Men vi har nu alligevel tilbragt 3 somre i træk på camping. Eller måske snarere semi-camping, da vi har valgt luksus-udgaven ved at leje en hytte på campingpladsen. Vi er dermed sluppet for at transportere egen campingvogn rundt i Danmark og udlandet. Og det er faktisk ret smart og flere og flere campingpladser har øget målgruppen ved at skabe nye overnatningsmuligheder, som udlejning af allerede opslåede campingvogne, mobile-homes og hytter så vi som gæster blot skal møde op med vores badetøj og håndklæde – det er luksus camping!

En tur med Rappelkiste er et hit på südsee camp I Tyskland

Mange campingpladser tilbyder også services som udlejning af cykler således kan vi også lade disse stå hjemme 😉

Læs også: Ferie og børns anmeldelse af Südsee Camp i Tyskland

Vores børn er vilde med at komme ud i naturen med far og mor. For et stort plus ved camping med børn, er at campingpladserne er med til at få os til at lave noget sammen og til at få os mere ud i naturen – Det kan være ture til stranden, cykelture, udflugter til attraktioner i nærheden – Eller blot spadserture rundt på pladsen for at se hvordan de andre gæster får indrettet sig.
Mobilehome eller campingvogn – Begge skaber en fornemmelse af fælleskab, når vi som familie klemmer os sammen på meget få kvadratmetre. Og skulle den danske sommer spille ind med nogle regnfulde dage giver det blot anledning til at genopfriske, ludo, yatzy eller et spil 500 med vores børn.

På telttur med børn
På telttur med børn

En telttur med børn er nok ikke det de fleste forbinde med luksus. Men børnene er vilde med det og det giver et helt unikt sammenhold, at tilbringe flere nætter sammen på få m2. Du kan læse mere om teltturen med børn og få en guide til pakkelisten her.

Camping med børn er bare et ferie-hit – punktum!