Madsby Legepark

Madsby Legepark

oktober 24, 2021 Slået fra Af Helle Jensen
Brugernes bedømmelse af Madsby Legepark
Sending
User Review
3.67 (12 votes)

Madsby Legepark er en stor legeplads i Fredericia. I Madsby Legepark finder man aktiviteter for hele familien. Her er legepladser, robåde, klappedyr, tog og Minigolf. Det er ikke tilfældigt at der hvert kommer ca. 350.000 besøgende til parken, for her er plads til udfoldelse for store og små børn.Kort om MadsbyParken

Madsby Legepark er en del af MadsbyParken som bl.a. består af Den historiske miniby, Monjasa Park og Madsby Legepark. Her er det gratis at besøge legeparken, som er et stort naturskønt område med aktiviteter for hele familien.

Når bilen er parkeret, går man over en af de 2 smukke træbroer og så er man midt i parken. Her kan man sejle en tur i robådene på den lille kunstige sø, lege på en af de mange legepladser, køre en tur på mooncar-banen, spille minigolf eller gå en tur forbi de mange klappedyr.

Flere legepladser: Se også Juelsminde naturlegepads

Klappedyr og fugle i Madsby Legepark

Dyr i Madsbyparken (Foto: Ferieogborn.dk)
Dyr i Madsbyparken (Foto: Ferieogborn.dk)

I forbindelse med de mange legepladser finder man også flere områder med dyr. Her kan man kigge på skildpadder, fugle og besøge de mange klappedyr. Kaniner, grise og geder står klar til at blive fodret, eget og klappet.

Dyrene kan ses både udefra og indefra staldene hvor der er god plads til at hoppe ind til kaninerne og se på de eksotiske fugle.

Madsbytoget

Imellem Madsby Legepark og Den Historiske Miniby kører Madsbytoget. Med en billet i hånden kan man stige på toget og blive kørt rundt i parken og videre ud til Den historiske Mineby som ligger ca. 800 meter derfra. På den måde kan man nemt få en hel dag til at gå med at besøge de 2 attraktioner.

! Madsbytoget kører hver weekend fra kl. 10-18.

Aktiviteter i Madsby Legepark

De fleste aktiviteter er gratis, men skal man sejle eller spille minigolf afkræves betaling. I midten af Legeparken ligger billethuset – Her kan man købe adgang til de forskellige aktiviteter der kræver betaling.

  • Robåde (lejes)
  • Minigolf (lejes)
  • Madsby-toget (kræver billet)
  • Mooncar-bane
  • Klappedyr
  • Fugle voliere
  • Natur Legeplads
  • Rævehuler til leg
  • Ny Legeplads for de mindste (opført 2021)
  • Tarzan-bane (forhindringsbane)

TIP til Efterårsferien:
Hvert år i efterårsferien kan man medbringe sine æbler for at få lavet dem til æblemost. Har man ikke selv æbler kan disse tilkøbes på stedet.


Åbningstider i Madsby Legepark

Madsby Legepark holder åbent i hverdage fra kl. 10.00 til kl. 15.00 og i weekender fra kl. 10.00 til kl. 18.00.

Parkering

Parkering findes lige ved indgangen til Legeparken. Parkering kræver p-billet som trækkes i de opstillede p-automater. Fra p-pladsen er der kun få meter til indgangen.

Find vej

Madsby Legepark
Lumbyesvej 45
7000 Fredericia
Danmark