Knogleskør efterårsferie i Givskud Zoo

Knogleskør efterårsferie i Givskud Zoo

september 29, 2020 0 Af Helle Jensen

I efterårsferien i Givskud Zoo rasler knoglerne, når dyreparken sætter fokus på skeletter og kranier. Børn og voksne gæster kan blandt andet opleve kæmpestore knogler fra en hval.

Givskud Zoo går under huden på dyr og mennesker og kigger på knogler og kranier i hele efterårsferien fra lørdag den 10. til og med søndag den 18. oktober 2020.
Gæster kan blandt andet glæde sig til at se kæmpestore knogler fra en kaskelothval. De kan også prøve at samle et menneskeskelet ligesom et puslespil. Og er man kreativ, kan man lave knogleskøre væsner. Der vil også være daglige konkurrencer, hvor der trækkes lod om præmier. 

Uhyggelig hyggelig efterårsferie i Givskud Zoo

Som det har været tradition i flere år bliver 2020 ingen undtagelse – Stemningen i parken bliver i bedste halloween stil. Der bliver sat masser af græskar, lyng, edderkopper og andet pynt op. Og så kan man få lov at skære sine egne græskarlygter til at tage med hjem, så de kan pynte og lyse i efterårsmørket.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Givskud Zoo

Mød dyrene bag kulisserne

Nogle gæster kan også komme med på Go’morgen Zoo. Den populære tur bliver gennemført hele efterårsferien, hvor børn og voksne kan komme med i stalde og møde udvalgte dyr, inden parken åbner.

– Programmet i år er lidt anderledes, end hvad gæsterne er vant til. Myndighedernes restriktioner i forhold til COVID-19 betyder, at vi har indrettet efterårsferien lidt anderledes for at holde os inden for retningslinjerne. Men jeg er ikke i tvivl om, at det stadig bliver en rigtig hyggelig uge med god stemning, og hvor vores gæster kan lære mange ting – og blandt andet få den ekstraordinære oplevelse at se gigantiske hvalknogler og sammenligne dem med tilsvarende knogler fra andre dyr som elefanten og katten.

Siger formidler og tovholder på efterårsferieaktiviteterne, Susanne Toft Henriksen.  

Program for efterårsferie i Givskud Zoo

Zoo-telt på P3 kl. 11.00 til 16.00

  • Lav kreative og knogleskøre væsner
  • Lav din egen græskarlygte for kun 25,- pr. stk.

Istidslejren på P3 kl. 11.00 til 16.00

  • Lær om knogler og skeletter
  • Se gigantiske knogler fra en kaskelothval
  • Saml et menneskeskelet
  • Deltag i konkurrencen om årskort

Istidslejren på P3 kl. 16.00

  • Hør om kaskelothvalen og dens gigantiske knogler
  • Deltag i udtrækningen af dagens konkurrencevinder.
    (Du skal være til stede for at kunne vinde.)

(På grund af eventulle ændrede restriktioner fra myndighederne ift. COVID-19 er programmet for efterårsferien i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA med forbehold for ændringer)

Kilde: Pressemeddelelse